Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Primarul Timisoarei: sondaj despre inchirierea locurilor de parcare din cartiere

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Primarul Timișoarei, Nicolae robu, a creat un sondaj prin intermediul căruia vrea să afle dacă timișorenii sunt de acord ca municipalitatea să închirieze locurile de parcare existente în cartierele orașului.

Consultare publică pe pagina de Facebook a primarului Timișoarei. Edilul liberal care conduce frâiele urbei de pe Bega de aproape șapte ani, a inițiat un nou sondaj pe rețeaua sa de socializare preferată. Nicolae Robu vrea să afle câți dintre urmăritorii săi ar agrea închirierea locurilor de parcare din cartiere, ”mii de locuri de parcare amenajate de când sunt ”Primar”. Desigur, excepție de la vot fac sutele sau miile de timișoreni care au fost blocați pe pagina sa de Facebook pe motiv că nu-i împărtășesc opiniile.

”SONDAJUL NR. 26 PE 2019

Am amenajat în cartierele Timișoarei mii de locuri de parcare în cei 6 ani de când sunt Primar. Totuși, deficitul de astfel de locuri e foarte mare. Și există inclusiv unde am făcut amenajări. Tot mai mulți cetățeni, în diverse contexte și pe diverse canale, îmi cer să poată închiria un loc per mașină proprietate personală dar nu mai mult de 2 per locuință, pt mașinile înmatriculate pe jud. Timiș. Îmi fac datoria să vă consult: ce părere aveți?” a postat Nicolae Robu pe rețeaua de socializare, cele două variante de răspuns fiind:

  • Sunt Pentru Închiriere;
  • Sunt Împotriva Închirierii.

Puteți vota în cadrul sondajului inițiat de edilul Timișoarei duminică dimineață, timp de o săptămână. Până la ora redactării acestui material, după circa 10 ore de la lansarea sondajului, scorul este destul de strâns, cu o diferență de 6% în favoarea închirierii locurilor de parcare, după ce au votat deja aproape 4.500 de persoane.

SONDAJUL NR. 26 PE 2019Am amenajat în cartierele Timișoarei mii de locuri de parcare în cei 6 ani de când sunt Primar….

Publicată de Nicolae Robu pe Sâmbătă, 6 aprilie 2019

2 COMENTARII

  1. Ia trimite politia locala in girocului pe la 20:00, sa vezi cum parcheaza cei de TM , nu mai poti sa cobori trotuaru. Pana sa calmezi pe altii , tinei in frau pe ai tai

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Şoferii care parchează în zonele rezidenţiale şi nu au abonament, scapă de amenzi până în 22 aprilie!

Veşti bune pentru şoferii timişoreni! Serviciul Public pentru Administrarea Parcărilor-Timpark anunță că, din cauza...

Amendati ieri de politistii locali, azi parcati pe aceleasi locuri, la Timisoara

Zeci de amenzi sunt aplicate zilnic în zona centrală a Timișoarei, însă ”eforturile” polițiștilor...

Problemele locuitorilor din patru cartiere mari, in atentia Politiei Locale Timisoara

O nouă acțiune a polițiștilor locali din Timișoara s-a desfășurat în cartierele orașului. Oamenii...