Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Din 2015, şoferii pot afla online cum se circulă pe șoselele din România. Ce pregătește CNADNR

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
13.9 ° C
15.1 °
11.1 °
76 %
2.6kmh
23 %
vin
27 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
22 °

CNADNR are planuri mari pentru 2015. Compania intenţionează să atribuie prin achiziţie directă un contract pentru serviciile de afişare pe o hartă electronică a condiţiilor de trafic de pe drumurile naţionale şi autostrăzile din țară. Harta electronică va conţine toate autostrăzile şi drumurile naţionale din România.

”Furnizorul va oferi servicii de afişare pe o hartă digitală în Comandamentul Central de Iarnă şi către public (pe site-ul CNADNR) a informaţiiilor despre starea infrastructurii, restricţiile de circulaţie şi evenimentele de trafic în timp real. Citirea şi actualizarea informaţiilor se va face în mod automat, folosind interfeţe de import a datelor din sistemele informatice existente ale CANDNR, fără intervenţia vreunui operator”, se menţionează în caietul de sarcini, scrie Gândul.info, unde puteți afla și care este valoarea acestui contract.

Foto:zarnesti.net

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare