12.9 C
Timișoara
luni,14,iunie,2021
AcasăStiriPolitica”ȚIGĂNIE” la C.J. Timiș! Titu Bojin: ”Eu am trei copii. Când o...

”ȚIGĂNIE” la C.J. Timiș! Titu Bojin: ”Eu am trei copii. Când o să-mi arăți și tu cât ești de bărbat o să vorbim!” VIDEO

Scene desprinse parcă dintr-un film de proastă calitate la ședința consilierilor județeni ai județului Timiș, eveniment care a avut loc vineri, 10 octombrie 2014. Președintele Consiliului Județean Timiș, Titu Bojin și consilierul județean Liviu Cocean au reușit să transforme ședința într-o adevărată ”țigănie”, un circ ieftin cu ieșiri de mahala.

Spiritele s-au aprins de la proiectul de hotărâre ce prevedea alocarea sumei de 600.000 de lei cultelor religioase, când Cocean a intervenit solicitându-i lui Bojin să aloce bani și pentru refacerea drumului care duce la cea mai veche mănăstire din județ, situată la Șemlacu Mic, locaș de cult inaccesibil din punct de vedere rutier datorită străzii care devine inpracticabilă în caz de ploi și zăpezi. ”Dintr-o dată ți-a venit cu Șemlacu?” l-a întrebat Bojin pe Cocean, care se plângea că: ”… dacă aveți puterea și bărbăția va trebui să confirmați acest lucru, că vă spun de doi ani de zile de acest drum”. Replica lui Bojin a amuzat întreaga asistență, însă nu a fost dintre cele mai ”corecte”.

”Eu am trei copii. Când o să-mi arăți și tu cât ești de bărbat și o să ai trei, atunci vorbim despre bărbăție! De ce vorbești așa? Chiar ar trebui să-ți fie rușine!” i-a transmis Titu Bojin mai tânărului consilier, Liviu Cocean.

”Domnule președinte, se pare că vă încadrați în aceeași logică cu a domanei Gabriela Firea” a replicat Cocean, făcând referire la atacul nejustificat al pesedistei de la București la adresa prezidențiabilului ACL Klaus Iohannis. Firea a declarat cu câteva zile în urmă că: ”Din punctul meu de vedere, a fi un bun familist înseamnă nu doar a fi căsătorit, ci şi a avea copii… Nu eşti un om complet fără să creşti un copil şi consider că, din greşeală, domnul Klaus Iohannis a spus ce gândea atunci când a afirmat că, neinvestind în educaţia copiilor, a investit în imobiliare. Într-un fel, pune mai mult preţ pe investiţia în imobiliare decât în educaţia copiilor”. Merită amintit faptul că în vara acestui an, fiul senatorului PSD Gabriela Vrânceanu Firea, Tudor, a obținut nota 1,2 la proba scrisă la limba și literatura română, 5,15 la istorie și 3,6 la sociologie.

Revenind la ”circul” din CJ Timiș, Bojin a mai aruncat un ”set” de cuvinte deloc potrivite în cadrul ședinței: ”Ești penibil, noi discutăm despre biserici și tu vi cu drumul de la Șemlac am discutat de drumuri… Hai nu fiți penibili stimați colegi! Chiar ești penibil Liviule!”. La un moment dat în discuție a intervenit liderul de grup, Marian Vasile. ”Domnule președinte, în calitate de lider de grup, v-aș ruga să nu duceți în derizoriu ședința”.

Vezi înregistrarea video de mai jos cu toată discuția și circul creat de Titu Bojin și Liviu Cocean, vineri.

[responsive_youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

14,923FaniÎmi place
515CititoriConectați-vă
160CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
184CititoriConectați-vă
46,700AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente