Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Inca o incercare esuata de validare a Consiliului Județean Timiș

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Aleșii județeni s-au întrunit, duminică, pentru a încerca să constituie Consiliul Județean Timiș, aceasta fiind cea de-a doua ședință convocată cu acest scop. Nici de data aceasta încercarea nu a avut succes, deoarece PNL și UNPR au continuat boicotul.

Prima ședință de constituire a Consiliului Județean Timiș, în urma alegerilor din 5 iunie, a fost un eșec. Asta deoarece joi consilierii PNL și UNPR au boicotat ședința, după ce PSD a anunțat că renunță la alianța cu UNPR și face front comun cu PMP și ALDE. Astfel, a fost convocată o nouă adunare, pentru duminică dimineață. Iată că și de data aceasta consilierii PNL și UNPR au absentat, iar ședința a fost anulată deoarece nu s-a constituit cvorumul.

Potrivit legii, consilierii PNL și cei de la UNPR mai pot lipsi o singură dată de la ședința de constituire a Consiliului Județean Timiș, caz în care își vor pierde drepturile și vor fi convocați supleanții aleșilor, de pe listele electorale.

În urma rezultatelor alegerilor locale, PSD a obținut 16 mandate de consilieri județeni, PNL – 14, UNPR – 3, ALDE – 2 iar PMP -2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca la Dudeștii Noi! Șeful de cabinet al CJ Timiș stă în capul mesei lui Alin Nica, alături de pseudo-interlopul Cristian Birlic de la...

Cu siguranță, azi, revista Cancan a dat lovitura de grație președintelui CJ Timiș, liberalul...