17-octombrie-2021
AcasăStiriAdministratieCentura de SUD a Timișoarei și o nouă descărcare de la autostrada...

Centura de SUD a Timișoarei și o nouă descărcare de la autostrada A1 vor face parte din MasterPlan. O spune Titu Bojin VIDEO

Timișoara va beneficia până la urmă de construirea Centurii de Sud. Nu se știe dacă includerea variantei ocolitoare se datorează petiției demarate de primarul Nicolae Robu și a celor peste 15.000 de semnături strânse de edil, dar e cert că aceasta va fi construită, fiind introdusă în MasterPlan-ul de Transport al României.

”Până la urmă Centura se va realiza și sigur că eu mă bucur pentru toate realizările care sunt. A mai fost introdus încă ceva în MasterPlan, probabil că a-ți văzut. Este vorba despre descărcarea de pe autostradă de la Snandrei, ceea ce e extraordinar pentru Timișoara. Se lucrează deja la proiect și probabil că anul viitor, așa cum am promis și Consiliul Județean și eu și domnul primar al Timișoarei, vom susține realizarea cât mai rapide a acestei descărcări” a explicat liderul PSD Timiș.

Cum crede Titu Bojin că va ajuta comuna Dumbrăvița și locuitorii de acolo prin aceste realizări, dar și care sunt explicațiile pentru care acestea nu au fost introduse inițial în MasterPlan, puteți afla urmărind înregistrarea video de mai jos, unde președintele CJ Timiș explică pas cu pas cum s-a ajuns în situația actuală.

[responsive_youtube

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente