Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Pentru FEMEI: Introducere în arta gesturilor feminine, limbajul trupului și comunicare nonverbală. Vino și tu!

- Advertisement -

Feminitatea pierde teren, femeile se masculinizează de multe ori chiar și inconștient. Eleganța gesturilor feminine se pierde în trecut și bărbații visează dupa femeile rafintate de demult. Aceasta este concluzia trasă de inițiatoarea acestui proiect, care dorește să ia atitudine cu ajutorul unei conferințe gratuite, dedicate cât mai multor persoane de sex feminin.

”Gesturile sunt obiectele de podoabă primordiale ale oricărei femei. Toate sentimentele care există în tine, toate ideile care îți trec prin minte, toate gândurile care ți-au rămas în minte și experiențele vieții se imprimă în gesturile, mimica și limbajul trupului. 7 % din mesajul pe care îl transmiți apare în cuvintele rostite, 38 % din tonul vocii și modul în care sunt rostite cuvintele și 55 % din expresia facială și limbajul trupului” anunță organizatoarea conferinței.

Dacă poți accepta faptul că toate gesturile tale exprimă climatul tău mental, atunci este timpul să îți schimbi gesturile ca să-ți schimbi gândirea și viziunea despre viață, chiar și viața pe care o trăiești. Temele abordate în cadrul conferinței sunt următoarele:
* Înveti ce posturi te avantajează și care posturi te descalifică în ochii publicului;
* Care sunt posturile reușitei și posturile eșecului;
* Charisma – arma femeilor istețe;
* Cum descifrezi limbajul nonverbal al celui din fața ta (mimica, poziția corpului, mâini, picioare);
* Îți va servi drept ghid în toate împrejurările vieții;
* Îți îmbunătățesti imaginea, scapi de inhibiții și gânduri poluante;
* Relații de munca mult mai eficiente datorită înțelegerii mai rapide a celorlalți;
* Câștigarea unor instrumente prin care poți transforma un limbaj nonverbal negativ într-unul pozitiv;
* Noi abilități de negociere și mai multă persuasiune în comunicarea de business.

Cui i se adresează această conferință? Femeilor care sunt conștiente că adevărata frumusețe, valoare și rafinamentul lor se oglindește în limbajul trupului, celor care își doresc o viață profesională de succes, precum și doamnelor care doresc să-și îmbunătățească viața sentimentală descifrând gesturile și limbajul trupului.

Conferința este susținută de Suada Agachi – trainer și inițiator al proiectului ”Tainele Feminității”, iar accesul femeilor este gratuit la acest eveniment, întruct conferința este dedicată excusiv ”sexului frumos”. Pentru a participa la acest eveniment, doamnele interesate trebuie să apeleze la organizatori, la numărul de telefon 0767.89.28.45, ocazie cu care vor afla și locația de desfășurare a conferinței, iar ca notă importantă trebuie menționat faptul că fiecare participantă trebuie să-și rezerve locul.

”Atunci când apar schimbari în viața noastră, gesturile pe care le facem sunt altele decât cele obișnuite. Dar dacă am începe să ne modificăm gesturile pentru a ne schimba viața?” și ”Succesul ale propriul său gest. La fel și un gest anume aduce succesul” sunt doar două dintre teoriile pe care se bazează Suada Agachi pentru a îndemna femeile să participe la conferința sa.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore