PP-DD

În dezbaterea moţiunii, parlamentarii opoziţiei au incriminat obiceiul maladiv al Guvernului de a emite ordonanţe pe bandă rulantă, fără o fundamentare solidă, fără să existe factorul “URGENŢĂ”, aşa cum sună denumirea actului normativ, fără consultări serioase cu specialiştii şi fără a le supune dezbaterii publice. Parlamentarii principalului partid de opoziţie, PP-DD, condamnă public atacurile furibunde ale guvernanţilor asupra presei independente, astfel de atacuri devenind din ce în ce mai puternice, mergând până la emiterea de acte normative neconstituţionale, pentru a pune pumnul în gură presei, indiferent ce pierderi colaterale ar implica.

În egală măsură, PP-DD condamnă ingerinţele premierului Victor Ponta în actul de justiţie şi consideră că declaraţiile prin care acuză C.C.R. că sprijină evaziunea fiscală au consecinţe extrem de grave.

C.C.R. a dat o lovitură puternică astfel, actualului Guvern Ponta, care a reuşit să întreacă Guvernul Boc în numărul de Ordonanţe, menite să impună voinţa acestuia, în loc să emită măsuri reale de stimulare a creşterii economice.

“Partidul Poporului-Dan Diaconescu a dovedit că nu face opoziţie de dragul opoziţiei, ci în interesul românilor” se arată într-un comunicat emis de conducerea de la Bucureşti a PP-DD.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.