Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Curtea Constituţională a României dă dreptate PP-DD în privinţa Codului Insolvenţei

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

În dezbaterea moţiunii, parlamentarii opoziţiei au incriminat obiceiul maladiv al Guvernului de a emite ordonanţe pe bandă rulantă, fără o fundamentare solidă, fără să existe factorul „URGENŢĂ”, aşa cum sună denumirea actului normativ, fără consultări serioase cu specialiştii şi fără a le supune dezbaterii publice. Parlamentarii principalului partid de opoziţie, PP-DD, condamnă public atacurile furibunde ale guvernanţilor asupra presei independente, astfel de atacuri devenind din ce în ce mai puternice, mergând până la emiterea de acte normative neconstituţionale, pentru a pune pumnul în gură presei, indiferent ce pierderi colaterale ar implica.

În egală măsură, PP-DD condamnă ingerinţele premierului Victor Ponta în actul de justiţie şi consideră că declaraţiile prin care acuză C.C.R. că sprijină evaziunea fiscală au consecinţe extrem de grave.

C.C.R. a dat o lovitură puternică astfel, actualului Guvern Ponta, care a reuşit să întreacă Guvernul Boc în numărul de Ordonanţe, menite să impună voinţa acestuia, în loc să emită măsuri reale de stimulare a creşterii economice.

„Partidul Poporului-Dan Diaconescu a dovedit că nu face opoziţie de dragul opoziţiei, ci în interesul românilor” se arată într-un comunicat emis de conducerea de la Bucureşti a PP-DD.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare