Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăAndreea Paul: Ponta atacă cea mai șicanată categorie de cetățeni de către...

Andreea Paul: Ponta atacă cea mai șicanată categorie de cetățeni de către regimul Ceaușescu

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Deputatul PNL Andreea Paul arată că ”profesiile liberale”, cum sunt medicii, avocații, notarii publici, farmaciștii, arhitecții și alte astfel de categorii, reprezintă o extrem de importantă comunitate de cetățeni ai României, din perspectiva Partidului Național Liberal. ”De altfel, ei reprezintă simpatizanți ai Partidului Național Liberal. Nu cred că PSD nu s-a gândit la acest lucru!”, susține deutatul liberal.

”Cum să lovești în veniturile lor? De unde tendința aceasta uniformizatoare a stângii care consideră că profesioniștii liberali sunt o categorie de angajați? Nu cumva tendința aceasta vine din marxism, din comunism? Înainte de ’89 aceasta a fost cea mai supravegheată și cea mai șicanată categorie de cetățeni de către regimul Ceaușescu. Aceasta a fost categoria profesională care a constituit dizidența anticomunistă. Aceasta a fost poate categoria principală de cetățeni care a dus la căderea regimului. Ne reîntoarcem pe acele vremuri?” se întreabă Andreea Paul.

Deputatul anunță că există abuzuri particulare în ceea ce privește impozitarea profesiilor liberale, însă acestea apar în momentul în care un angajat abuzează sau un personaj dubios trebuie să primească mită și declară în mod ilegal că practică o profesie liberală. ”Cazurile de abuzuri trebuie analizate fiecare în parte. Nu la grămadă – pe stilul heirupist al stângii: «La impozitarea profesiilor liberale se fură niște bani. Hai să le mărim tuturor impozitele ca să reducem pierderile și să descurajăm declararea ca practicant al unei profesii liberale»”.

Paul este convinsă că, dacă Guvernul nu va retrage această Hotărâre de Guvern, sutele de mii de oameni cu profesii liberale care vor fi afectați vor ieși în stradă. ”Au făcut-o în timpul Comunismului. O vor face și în timpul Pesedismului!”, mai spune deputatul liberal.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Promisiuni de la Guvern: Ambulanta in fiecare comuna din Romania

Guvernul a adoptat un Memorandum privind instituirea schemei de ajutor de minimis pentru Programul...

Culmea! Premierul Viorica Dancila transmite un mesaj cu prilejul Zilei Culturii Nationale

Primul ministru al României, Viorica Dăncilă, a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Naționale...

Mihaela Triculescu, noul presedinte al ANAF. Ce o recomanda?

Premierul României, Viorica Dăncilă, a semnat astăzi Decizia de numire a Mihaelei Triculescu, economist...