12.9 C
Timișoara
sâmbătă,8,mai,2021
AcasăStiriPoliticaAndreea Paul: Ponta atacă cea mai șicanată categorie de cetățeni de către...

Andreea Paul: Ponta atacă cea mai șicanată categorie de cetățeni de către regimul Ceaușescu

Deputatul PNL Andreea Paul arată că ”profesiile liberale”, cum sunt medicii, avocații, notarii publici, farmaciștii, arhitecții și alte astfel de categorii, reprezintă o extrem de importantă comunitate de cetățeni ai României, din perspectiva Partidului Național Liberal. ”De altfel, ei reprezintă simpatizanți ai Partidului Național Liberal. Nu cred că PSD nu s-a gândit la acest lucru!”, susține deutatul liberal.

”Cum să lovești în veniturile lor? De unde tendința aceasta uniformizatoare a stângii care consideră că profesioniștii liberali sunt o categorie de angajați? Nu cumva tendința aceasta vine din marxism, din comunism? Înainte de ’89 aceasta a fost cea mai supravegheată și cea mai șicanată categorie de cetățeni de către regimul Ceaușescu. Aceasta a fost categoria profesională care a constituit dizidența anticomunistă. Aceasta a fost poate categoria principală de cetățeni care a dus la căderea regimului. Ne reîntoarcem pe acele vremuri?” se întreabă Andreea Paul.

Deputatul anunță că există abuzuri particulare în ceea ce privește impozitarea profesiilor liberale, însă acestea apar în momentul în care un angajat abuzează sau un personaj dubios trebuie să primească mită și declară în mod ilegal că practică o profesie liberală. ”Cazurile de abuzuri trebuie analizate fiecare în parte. Nu la grămadă – pe stilul heirupist al stângii: «La impozitarea profesiilor liberale se fură niște bani. Hai să le mărim tuturor impozitele ca să reducem pierderile și să descurajăm declararea ca practicant al unei profesii liberale»”.

Paul este convinsă că, dacă Guvernul nu va retrage această Hotărâre de Guvern, sutele de mii de oameni cu profesii liberale care vor fi afectați vor ieși în stradă. ”Au făcut-o în timpul Comunismului. O vor face și în timpul Pesedismului!”, mai spune deputatul liberal.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

14,902FaniÎmi place
515CititoriConectați-vă
160CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
192CititoriConectați-vă
46,600AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente