Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

În Timișoara ”răsare” o nouă BISERICĂ! Vezi unde se construiește și cărei confesiuni aparține FOTO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
5.1 °
4 °
92 %
5.1kmh
75 %
mar
5 °
mie
5 °
joi
8 °
vin
15 °
sâm
15 °

Parohia Română unită cu Roma, Greco-catolică, Timișoara IV, a depus la Primăria Timișoara documentația privind elaborarea unui Plan Urbanistic Zonal (PUZ), pentru terenul situat în Timișoara, pe strada Rusu Șirianu, nr. 6, în vederea acordării obiectivului ”Biserica și Centru de cateheză, misiune și însănătoșire spirituală”.

Constructorul urmează să ridice pe terenul aflat în zona respectivă, un lăcaș de cult -capelă greco-catolică-, și Centrul ”Oaza Bunei Vestiri”, care are ca scop promovarea valorilor evanghelice, terapeutice, umanitarea/caritative și catehetice, precum și dezvoltarea relațiilor cu alte culte, confesiuni religioase și spiritualități europene și de pretutindeni. 20% din terenul pentru care s-a solicitat PUZ-ul va fi reprezentat de spațiu verde, iar pe același teren vor fi amenajate și șapte locuri de parcare.

Pe o latură a străzii Rusu Șirianu, acolo unde se vrea ridicare acestei biserici, se găsesc numai unități locative, cea mai înaltă fiind de P+3E (parter plus trei etaje), iar pe cealaltă parte a străzii se găsește cimitirul din zona amintită. Vezi AICI toate detaliile tehnice și non-tehnice despre viitoarea biserică greco-catolică din Timișoara, conform documentelor depuse la Primăria Municpiului Timișoara.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare