AcasăStiriAdministratieRobu anunță: Primăria Timișoara va da în judecată Enel

Robu anunță: Primăria Timișoara va da în judecată Enel

Primăria Timișoara ar putea da în judecată Enel. Cel puțin asta susține primarul Timișoarei, Nicolae Robu, care este extrem de nemulțumit de serviciile companiei. Mai exact, edilul spune că de vină ar fi rețeaua de distribuție a Enel, în care conducerea străină a companiei nu a făcut investiții de ani buni.

„Este o bătaie de joc nemaipomenită care are la bază monopolul pe care îl deține această firmă, monopol care o determină să fie total dezinteresaată să pună la punct rețelele de distribuție. Precizez că eu nu am treabă cu liderii locali care sunt oameni serioși și se străduiesc să facă treabă bună, dar acționariatul este unul străin care și-a mandatat să conducă compania niște oameni care nu au niciun interes să cheltuiască bani să meargă mai bine lucrurile. (…) Acum cred că ne vom adresa instanței și asta e noutatea cu care vin. Nu știu dacă se poate, nu m-ar mira să ne spună de la Serviciul juridic că nu avem temei”, a declarat Nicolae Robu.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente