lucrari-enel

Primăria Timișoara ar putea da în judecată Enel. Cel puțin asta susține primarul Timișoarei, Nicolae Robu, care este extrem de nemulțumit de serviciile companiei. Mai exact, edilul spune că de vină ar fi rețeaua de distribuție a Enel, în care conducerea străină a companiei nu a făcut investiții de ani buni.

„Este o bătaie de joc nemaipomenită care are la bază monopolul pe care îl deține această firmă, monopol care o determină să fie total dezinteresaată să pună la punct rețelele de distribuție. Precizez că eu nu am treabă cu liderii locali care sunt oameni serioși și se străduiesc să facă treabă bună, dar acționariatul este unul străin care și-a mandatat să conducă compania niște oameni care nu au niciun interes să cheltuiască bani să meargă mai bine lucrurile. (…) Acum cred că ne vom adresa instanței și asta e noutatea cu care vin. Nu știu dacă se poate, nu m-ar mira să ne spună de la Serviciul juridic că nu avem temei”, a declarat Nicolae Robu.

Articolul precedentCu venituri de aproape 60.000 de lei pe lună, Băsescu e un pensionar fericit
Articolul următorLene de 400.000 de lei, la Timișoara. Pentru cine se majorează impozitele
Dacă nu dai dovadă de bun simţ te poţi trezi cu IP-ul blocat şi nu vei mai putea intra pe voceatimisului.ro Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Citeşte TERMENI ŞI CONDIŢII