17-octombrie-2021
AcasăStiriPoliticaCu venituri de aproape 60.000 de lei pe lună, Băsescu e un...

Cu venituri de aproape 60.000 de lei pe lună, Băsescu e un pensionar fericit

Un pensionar fericit – așa se poate descrie fostul președinte al României, Traian Băsescu, care spune deschis că de când și-a încheiat cel de-al doilea mandat de șef de stat pensia lui a evoluat pozitiv. Băsescu a declarat astăzi la Timișoara că „Nu am calculat, dar vă pot spune că pensia mea a evoluat pozitiv. Trebuie să recunosc. Am ieșit la pensie cu 2.985 de lei pe data de 4 noiembrie 2014. Mi s-a mărit, am ajuns la vreo 3.300 de lei și având încă o mărire vor fi încă câteva sute de lei, probabil vreo 300 de lei. Eu mai beneficiez de prevederea legală că un fost președinte primește 75% din salariul președintelui, dar nu poți să știi niciodată când se supără Parlamentul și îți taie facilitatea asta, așa că baza e pensia”. Momentan, Traian Băsescu este și senator, funcție din care încasează lunar 13.050 de lei, sumă la care se adaugă pensia și alte 75% din valoarea indemnizației președintelui Klaus Ionannis care este de aproape 20.000 de lei lunar.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!
Vlad Marcu
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente