Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Avertismentul lui Băsescu la Timișoara: Neimplicarea naște monștri, precum cel de la guvernare

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Traian Băsescu, fostul președinte al României, a venit astăzi la Timișoara pentru a-și exprima susținerea față de candidata PMP Timiș la alegerile din pentru primăria Checea, Aranca Valea. Cea care luptă cu doi bărbați pentru postul de edil –șef are 49 de ani și deține alături de soțul ei o afacere în domeniul agricol, prin care a obținut finanțare de 1,5 milioane de euro de la Uniunea Europeană. În cursa pentru Primăria Checea au mai intrat și candidatul susţinut de PSD şi ALDE Cristian Oniţă, preşedintele ALDE Checea şi liberalul Daniel Florea.

„La alegeri participă circa 800 de oameni, probabil parte din ei sunt plecați în străinătate la muncă prin Europa, altă parte nu se implică. Eu i-aș chema de data asta pe toți să se implice pentru că neimplicarea duce la monștri de genul celui pe care îl vedeți acum la guvernare. Candidata noastră este cea mai bună pentru că a dovedit că se poate. Această comună nu a accesat niciodată fonduri europene în timp ce doamna Aranca cu soțul, pe hectarele lor au primit finanțare de 1.5 milioane de euro pe cinci proiecte europene. (…) Dincolo de un om extrem de atașat de oameni cred că le oferim și un bun manager, un om care a obținut un milion de euro bani europeni nu este un om care nu poate face proiecte cu bani europeni, dacă a putut pentru afacerea pe care o are cu familia”, a declarat Băsescu la Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...