ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Lord of The Dance vine, în premieră, la Timişoara. Vezi când va fi cel mai bun spectacol de dans din lume

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Aflaţi în turneu naţional, irlandezii lui Michael Flatley vor aduce în premieră la Timişoara precizia şi grandoarea unui show care a cucerit deja întreg mapamondul. Spectaculozitatea, jocurile de lumini şi elementele pirotehnice sunt doar câteva elemente care vor fura ochii spectatorilor şi vor oferi un show de excepţie marca Lord of The Dance.

Biletele pentru spectacolul din 11 martie s-au pus deja în vânzare şi variază între 100 şi 350 de lei, în funcţie de locul ales. Pentru a avea acces şi pentru a putea viziona cel mai bun show de dans din lume, spectatorii pot alege bilete cu 100, 150, 200, 250, 300 şi 350 de lei. Cei interesaţi pot să îşi achiziţioneze biletele de la standul din Iulius Mall (langa Hypermarketul Auchan), de la casieria Operei Naţionale Române, Filarmonica Banatul Timişoara, din magazinele Germanos şi Inmedio, dar şi de la oficiile Poşta Română. De asemenea, biletele pot fi comandate şi online pe: www.bilete.ro, www.blt.ro, www.biletoo.ro şi www.myticket.ro. Mai multe detalii despre preţuri, poziţionarea în sală şi locaţiile de vânzare sunt disponibile AICI.

Povestea Lord of The Dance a început pe 2 iulie 1996 la The Point Theatre în Dublin, unde Michael Flatley a organizat un spectacol grandios în doar 8 săptămâni. Întreg publicul a răsunat pe ritmurile irlandeze şi a dus vorba spectacolului lui Flatley mai departe, acesta devenind cel mai comentat show de pe întreaga scenă artistică. Pe lângă aceste detalii, Lord of The Dance este show-ul care de mai bine de 11 ani a reuşit să îşi menţină titulatura de cel mai bun spectacol de dans din lume.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore