AcasăStiriEvenimentLord of The Dance vine, în premieră, la Timişoara. Vezi când va...

Lord of The Dance vine, în premieră, la Timişoara. Vezi când va fi cel mai bun spectacol de dans din lume

Aflaţi în turneu naţional, irlandezii lui Michael Flatley vor aduce în premieră la Timişoara precizia şi grandoarea unui show care a cucerit deja întreg mapamondul. Spectaculozitatea, jocurile de lumini şi elementele pirotehnice sunt doar câteva elemente care vor fura ochii spectatorilor şi vor oferi un show de excepţie marca Lord of The Dance.

Biletele pentru spectacolul din 11 martie s-au pus deja în vânzare şi variază între 100 şi 350 de lei, în funcţie de locul ales. Pentru a avea acces şi pentru a putea viziona cel mai bun show de dans din lume, spectatorii pot alege bilete cu 100, 150, 200, 250, 300 şi 350 de lei. Cei interesaţi pot să îşi achiziţioneze biletele de la standul din Iulius Mall (langa Hypermarketul Auchan), de la casieria Operei Naţionale Române, Filarmonica Banatul Timişoara, din magazinele Germanos şi Inmedio, dar şi de la oficiile Poşta Română. De asemenea, biletele pot fi comandate şi online pe: www.bilete.ro, www.blt.ro, www.biletoo.ro şi www.myticket.ro. Mai multe detalii despre preţuri, poziţionarea în sală şi locaţiile de vânzare sunt disponibile AICI.

Povestea Lord of The Dance a început pe 2 iulie 1996 la The Point Theatre în Dublin, unde Michael Flatley a organizat un spectacol grandios în doar 8 săptămâni. Întreg publicul a răsunat pe ritmurile irlandeze şi a dus vorba spectacolului lui Flatley mai departe, acesta devenind cel mai comentat show de pe întreaga scenă artistică. Pe lângă aceste detalii, Lord of The Dance este show-ul care de mai bine de 11 ani a reuşit să îşi menţină titulatura de cel mai bun spectacol de dans din lume.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
187CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente