Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieInedit! Primăria te provoacă să alegi pe cine vrei la concertul de...

Inedit! Primăria te provoacă să alegi pe cine vrei la concertul de Revelion 2012-2013

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Primăria Timişoara a lansat o provocare pentru pasionaţii de revelioane în aer liber, lansând un sondaj cu ajutorul căruia va fi ales artistul care va concerta de Revelionul 2012-2013 în Piaţa Victoriei. Timişorenii au de ales dintre Cargo, Alexandra Ungureanu & Crush, Narcotic Sound & Christian D, Nico, Lavinia, Like Chocolate şi DJ Georgescu & Lara.

Oficialităţile Timişoarei nu mai decid cine cântă în Piaţa Vicotriei în noapte dintre ani, această decizie aparţinând, începând cu acest an, publicului timişorean şi nu numai. Cei ce vor să participe şi la Revelionul 2012-2013 în Piaţa Victoriei din Timişoara sunt invitaţi pe site-ul primăriei din municipiul de pe Bega să-şi aleagă artistul preferat, prin intermediul unui sondaj vizibil chiar pe prima pagină a portalului www.primariatm.ro.

Dând un simplu click pe imaginea inscripţionată „Revelion 2012-2013”, oricine poate alege pe cine vrea să vadă în Centrul oraşului în noapte dintre ani. În cadrul acestui sondaj, municipalitatea a adăugat şapte nume sonore ale pieţei muzicale din ţara noastră, acestea fiind: Cargo, Alexandra Ungureanu & Crush, Narcotic Sound & Christian D, Nico, Lavinia, Like Chocolate şi DJ Georgescu & Lara. Timişorenii sunt invitaţi să-şi aleagă artistul preferat, urmând ca cel care va strânge mai multe voturi să întreţină atmosfera în Piaţa Victoriei în seara zilei de 31 decembrie 2012 şi până dimineaţa zilei de 1 ianuarie 2013, anii trecuţi, evenimentele organizate de oficialităţiile locale, având succes la publicul bănăţean.

În condiţiile în care trupa clasată pe primul loc nu are un onorariu foarte mare, Primăria va încerca să aducă şi artistul clasat pe locul secund şi chiar pe locul trei la finele acestui sondaj, dar cu condiţia ca suma destinată acestora să se încadreze în bugetul alocat pentru evenimentul de Revelion, şi anume 130.000 de lei.

Dacă vrei să votezi apasă un click AICI.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Vacantele achizitionate online, mai scumpe cu 4%. Cele offline, plus 22%, fata de 2018

La nivel mondial, industria turismului online a crescut, de la an la an, iar...

Start-up-ul romanesc FLOW face concurenta Societatii de Transport Public Timisoara, cu trotinete

FLOW, serviciul de închiriere de trotinete electrice a ajuns și în vest. Timișorenii se...

Uber Eats se lanseaza in Timisoara

Uber România anunţă extinderea Uber Eats, serviciul global de livrare de mâncare, în Timișoara....