Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Taxa pe turnuleţ, ultima găselniţă a primarului Robu

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Taxa pe turnuleţ, ultima găselniţă a primarului Robu 1Primarul Timişoarei Nicolae Robu a găsit soluţia pentru a interzice pe viitor construirea palatelor în Timişoara şi pentru a descuraja menţinerea celor actuale. Edilul şef le pregăteşte celor care se pierd prin casele de sute de camere o surpriză, şi anume taxa pe turnuleţ. Concret cei care au un palat vor plăti impozite suplimentare. De asemenea municipalitatea nu va mai acorda aşa uşoor avize de construcţie fără o imagine a întregii străzi. În aceste condiţii ne putem aştepta ca turnuleţele să apară doar pe Loga şi în alte zone unde există acum. Nici capelele impozante din cimitire nu vor scăpa de ochiul vigilent al primarului.

„Mă gândesc să introducem o taxă de turnuleţ. Urmează să analizăm lista de taxe locale şi să generăm o hotărâre care să instituie şi o astfel de taxă . Aprobări de construcţii cu turnuleţe n-o să se mai dea câtă vreme eu voi fi primar. ”  a declarat primarul Robu.

Problema care se pune acum este dacă taxa este posibilă, sau primarul doar bravează. Oricum şi simpla reconfigurare a unor monstruozităţi din oraş poate fi un beneficiu.

O.T.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare