Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăDeputaţii de Timiş, discuţii cu primarii anti-Robu. Ce subiecte au abordat

Deputaţii de Timiş, discuţii cu primarii anti-Robu. Ce subiecte au abordat

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Primarii rebeli din PNL Timiş, care săptămâna trecută, de ziua PNL, şi –au exprimat în public nemulţumirea faţă de modul în care sunt trataţi de şeful PNL Timiş Nicolae Robu au avut astăzi o întâlnire cu parlamentarii de Timiş Alina Gorghiu, Marilen Pirtea şi Pavel Popescu. Cei trei nu au dorit însă să confirme dacă au purtat şi discuţii despre conflictul din partid, în condiţiile în care Nicolae Robu a declarat că nu are nevoie de mediere în discuţiile cu aleşii locali.

„Ne-au solicitat o discuţie pe proiecte legate de legislativ. S-au discutat teme care au legătură cu activitatea noastră ca parlamentari. Domnul Popescu este şi el prezent aici. Domnul Ardelean a fost în imposibilitate de a veni să discuăm despre ce vom face în viitor şi despre parţialele de la Denta, despre prezenţa candidaţilor săptămâna viitoare. Am purtat discuţii despre ce avem de făcut fiecare dintre noi, încât organizaţia judeţeană să meargă bine. O să o scoatem noi la capăt„, a declarat senatoarea Gorghiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare