Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Deputaţii de Timiş, discuţii cu primarii anti-Robu. Ce subiecte au abordat

- Advertisement -

Primarii rebeli din PNL Timiş, care săptămâna trecută, de ziua PNL, şi –au exprimat în public nemulţumirea faţă de modul în care sunt trataţi de şeful PNL Timiş Nicolae Robu au avut astăzi o întâlnire cu parlamentarii de Timiş Alina Gorghiu, Marilen Pirtea şi Pavel Popescu. Cei trei nu au dorit însă să confirme dacă au purtat şi discuţii despre conflictul din partid, în condiţiile în care Nicolae Robu a declarat că nu are nevoie de mediere în discuţiile cu aleşii locali.

„Ne-au solicitat o discuţie pe proiecte legate de legislativ. S-au discutat teme care au legătură cu activitatea noastră ca parlamentari. Domnul Popescu este şi el prezent aici. Domnul Ardelean a fost în imposibilitate de a veni să discuăm despre ce vom face în viitor şi despre parţialele de la Denta, despre prezenţa candidaţilor săptămâna viitoare. Am purtat discuţii despre ce avem de făcut fiecare dintre noi, încât organizaţia judeţeană să meargă bine. O să o scoatem noi la capăt„, a declarat senatoarea Gorghiu.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss
Tiberiu Kiss
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore