Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieParcul Central, în reabilitare vreme de un an. Amenajările care vor costa...

Parcul Central, în reabilitare vreme de un an. Amenajările care vor costa 6.5 milioane de lei

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

12 luni – atât va dura transformarea Parcului Central din Timişoara în grădină vieneză. Primăria Timişoara a semnat ordinul de începere a lucrărilor care vor costa 6.500.000 de lei fără TVA bani de la bugetul local. După cele 12 luni, parcul va fi transformat în grădină vieneză.

„Lucrările vizează refacerea aleilor, instalarea unui sistem de irigare, recondiţionat şi suplimentat, montarea de mobilier urban nou, plantarea de material dendrofloricol. Conceptul de modernizare propune armonizarea stilului peisagistic al fondului general al amenajării existente cu accente în stil geometric clasic, la care se vor adăuga elemente noi cum sunt foişorul de muzică, gradene verzi, labirint. Înainte de a fi ales stilul în care va fi modernizat parcul, a fost realizat un sondaj, ale cărui rezultate au arătat că timişorenii îşi doresc o reamenajare în stil vienez”, a transmis primarul Nicolae Robu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare