ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Timişoara Capitală Culturală Europeană bate oaia. Propunerea senatoare Gorghiu pentru simbolul de ţară

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Vestea că simbolul naţional al României ar putea fi schimbat din frunză în oaie a născut sute de glume în rândul internauţilor care au fost extrem de miraţi de argumentaţia Ministrului Agriculturii Petre Daea, care a avut ideea. „Frunza o are toata lumea, dar oile ca-n România, nu. Lângă oaie, găsești o frunză, dar lângă frunză nu poți să găsești o oaie”, a spus acesta.

O altă propunere privind simbolul naţional a fost făcută astăzi de senatoarea Alina Gorghiu, de la PNL. „Oaia a devenit simbol naţional pentru că e un simbol al imaginii României. Eu am crezut că e o glumă la început. Apoi am văzut declaraţiile unor miniştri şi bomboana de pe colivă a fost că internetul a fost inundat de glume copioase pe acest subiect. Eu fac însă apel la guvern că nu putem trata în cheie de băşcălie imaginea României. Dacă se doreşte să existe programe de promovare a României ar fi bine să se gândească la proiectul Timişoara Capitală Culturală Europeană 2021 şi să promoveze imaginea de ţară de la acest proiect”, a spus liberala astăzi.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss
Tiberiu Kiss
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore