Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăTimişoara Capitală Culturală Europeană bate oaia. Propunerea senatoare Gorghiu pentru simbolul de...

Timişoara Capitală Culturală Europeană bate oaia. Propunerea senatoare Gorghiu pentru simbolul de ţară

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Vestea că simbolul naţional al României ar putea fi schimbat din frunză în oaie a născut sute de glume în rândul internauţilor care au fost extrem de miraţi de argumentaţia Ministrului Agriculturii Petre Daea, care a avut ideea. „Frunza o are toata lumea, dar oile ca-n România, nu. Lângă oaie, găsești o frunză, dar lângă frunză nu poți să găsești o oaie”, a spus acesta.

O altă propunere privind simbolul naţional a fost făcută astăzi de senatoarea Alina Gorghiu, de la PNL. „Oaia a devenit simbol naţional pentru că e un simbol al imaginii României. Eu am crezut că e o glumă la început. Apoi am văzut declaraţiile unor miniştri şi bomboana de pe colivă a fost că internetul a fost inundat de glume copioase pe acest subiect. Eu fac însă apel la guvern că nu putem trata în cheie de băşcălie imaginea României. Dacă se doreşte să existe programe de promovare a României ar fi bine să se gândească la proiectul Timişoara Capitală Culturală Europeană 2021 şi să promoveze imaginea de ţară de la acest proiect”, a spus liberala astăzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare