Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Doar plimbări de agrement cu vaporaşele RATT. De ce sunt ţinute la mal

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
0.4 ° C
1.2 °
0.1 °
75 %
7.2kmh
0 %
joi
8 °
vin
17 °
sâm
16 °
Dum
7 °
lun
2 °

Este oficial, vaporaşele cumpărate de Primăria Timişoara pentru transportul în comun pe Bega nu pot fi folosite în condiţiile legii. Deocamdată Regia Autonomă de Transport Timişoara nu poate face numai curse de agrement cu cele şapte ambarcaţiuni.

Problema este lipsa unei structuri care să administreze bucata de canal pe care se vor face cursele. Primăria Timişoara nu poate rezolva situaţia administrării, fără ajutorul Direcţiei Apelor Banat şi fără Ministerul Transporturilor. Deocamdată, spune Robu, cele trei vaporaşe scoase pe apă nu circulă pe Bega pentru că pe canal are loc Campionatul naţional de canotaj.

„Nu se poate da licentă de transport în comun după program regulat, până nu există nu ştiu ce alte condiţii pe care nu noi le oferim. Văd că toată lumea e revoltată. (…) O să circule vaporaşele. (…) Se spune că de ce am cumpărat vaporaşe. Era o obligaţie a Primăriei Timişoara să cumpere vaporaşe pe venituri proprii, şapte vaporaşe era şi precizat câte pentru a beneficia de şase milioane de euro finanţare europeană nerambursabilă. Şi ce era să fac eu, să spun nu am nevoie de milioanele alea de euro în Timişoara, în ţara noastră (…).Hai să nu aducem bani în ţara noastră. De ce? Ca să nu cârtească x sau y. Eu cred că cei care sunt responsabili trebuie să asume și astfel de riscuri din motive independente de voința noastră, de demersurile făcute de noi, nu putem da încă drumul la transportul public regulat. Dar asta nu înseamnă că a fost inoportună achiziția vaporașelor pentru că dacă nu le cumpăram, pierdeam o mulțime de milioane de euro. Trebuie să înțelegem că nu e chiar așa simplu totul”, a declarat Nicolae Robu.

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=eTZ4lVv5xH0&feature=youtu.be]

Urmărește-ne pe Google News

1 COMENTARIU

  1. Pe bune? A precizat cumva UE ca milioanele de euro trebuiesc cheltuiti pe vaporase inutile,pe semafoare in sens giratoriu si pe alte bazaconii? Stiu nimeni nu e perfect dar eu as fi gasit banilor europeni alta destinatie mult mai practica pentru orasul nostru.Largeam strazi,marcam strazile cu vopsea de calitate nu cu porcariile care au fost folosite in trecut ca nu se mai vede o trecere de pietoni in orasul asta,nu se mai vede o linie continua pe bulevarde sau strazi principale,Reparam trotuare ca daca merg mamele cu caruciorul risca sa le sara copii din carucior prin gropile din trotuare,Faceam parcari in zona centrala sau chiar si in cartierele de blocuri ca stau masinile unele peste altele printre blocuri.Daca ia foc vre-un bloc prin zona Bucovina,Dacia,Mircea…. nu trece nici o masina de pompieri printre masinile parcate. Si ar mai fi atatea si atatea…..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare