Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriIULIUS MALL, protejat de instituțiile statului!? Pe când dați o RAITĂ și...

IULIUS MALL, protejat de instituțiile statului!? Pe când dați o RAITĂ și pe-acolo, domnilor polițiști? OPINIE !!!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Polițiștii din Timișoara sunt trimiși ”la produs” pe mai toate ramurile posibile. Fie că se trezește de-al de Domășnean să scoată echipajele de rutieră pe teren că l-a „supărat” un motociclist, fie că oamenii legii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor o ”ard” prin piețe sau baruri și localuri, mai toate acțiunile lor se fac anapoda și cu DEDICAȚIE.

O să mă întrebați de ce, dar vă explic. Pe de-o parte, culmea, unii dintre cei ”vizați” de controale, fix în ziua cu pricina, nu-și deschid taraba din motive apărute peste noapte, iar de cealaltă parte stau cei cărora polițiștii nu le calcă pragul NICIODATĂ! E plin de controale ale ”polițiștilor” prin piețe, prin baruri și restaurante, prin complexuri comerciale a căror nume le știm cu toții, ba chiar în Piața de Gros… dar de câte ori ați auzit ca poliția să descindă la MALL???

Și mall-ul e un complex comercial tot din Timișoara, domnilor polițiști-șefi, care dați ordine ”cu dedicație” și, deci, poate suferi controale. Nu uitați că aici (la mall) sunt sute de magazine, cafenele, baruri și alte spații comerciale, de unde mulți clienți nu primesc niciodată un bon fiscal. Țineți cont de faptul că, poate, există produse de îmbrăcăminte și încălțăminte care se pot achiziționa la prețuri de până a cinci-șase ori mai mici de pe ”Fâșia Gaza”, adică din magazinele de pe Brâncoveanu, pentru că și în mall se găsesc, cu siguranță, produse contrafăcute. Vă sugerez să vă cumpărați o cafea de la cafeneaua doamnei Paula Cojocari, din același Iulius Mall (că despre el este vorba) și să așteptați să primiți bon fiscal… Este aceeași cafenea care a fost închisă timp de trei luni de Garda Financiară pentru același motiv, aceeași cafenea care încuraja clienții să fumeze deși acest lucru este strict interzis în Iulius Mall.

Să fie oare Iulian Dascălu – patronul ieșean al Iulius Group, deținătorul Iulius Mall Timișoara, un om de afaceri atât de influent în plan național încât să le fie frică polițiștilor să descindă și la Iulius Mall Timișoara? Oare averea lui (estimată de specialiști la circa 400.000.000 de euro), adunată până la cei 43 de ani, să fie un impediment?

Dacă aveți răspunsuri la aceste întrebări, domnilor care conduceți Poliția Timiș, poate aveți un răspuns și la întrebarea: pe când un control ”riguros” la Mall, acolo unde totul merge ca pe roate, inclusiv evaziunea fiscală!!? Sau e mai important pentru voi să vă dați ”rotunzi” față de cinci bătrâne și doi amărâți care vând în total 25 de kile de mere și treișpe de cartofi?

Noi ştim că v-aţi cumpărat liniștea mediatică, dar nu „TOŢI SUNTEM DE VÂNZARE” !!!, Nu-i aşa „doamna” Consuela Doboş ?

PS: A nu se înțelege că iau apărarea samsarilor din piețe, dar trebuie să dăm dovadă de ”orizonturi mai largi”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

VIDEO Furturi pe banda rulanta in toata tara! Doua femei cu doi copii minori, ”la lucru”, in Iulius Mall, la Timisoara

Doua familii dau lovitură după lovitură în mall-urile din toată țara. Doua femeii, alături...

Jandarmii au descins in Piata Mehala din Timisoara! ”Productie” de sase parfumuri contrafacute

La finalul săptămânii precedente, jandarmi ai Grupării Mobile Timișoara au efectuat o razie în...

Ce mai gasesc jandarmii prin pietele din Timisoara? Parfumuri contrafacute si tigari de contrabanda

Jandarmi din cadrul Grupării Mobile Timişoara au desfășurat, în zilele de 16 și 17...