ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Îmbunătățiri vizibile atât de aspect, cât și în circulație, după finalizarea unui tronson important de pe Calea Buziașului FOTO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Nu mai puțin de 300 de locuri de parcare, piste pentru bicicliști așezate la marginea șoselei și un nou sens giratoriu, construit pentru a ușura traficul din zonă, sunt îmbunătățirile aduse în Calea Buziașului, pe sectorul dinspre strada Simens, după ce un nou proiect a fost finalizat. Zona a căpătat o cu totul nouă fațadă în urma reabilitării, atât aspectul cât și circulația fiind vizibil îmbunătățite.

[AdSense-A]

„Au fost făcute amenajări importante pe Calea Buziașului. Chiar dacă lucrările au fost gata de câteva săptămâni, am cerut să se facă unele mici ajustări, și cred că acum totul e gata. E o lucrare frumoasă ce dă o altă față Timișoarei, dar și mai important decât atât, asigură o altă funcționalitate zonei”, a precizat primarul Nicolae Robu.

De asemenea, s-au amenajat două drumuri interioare și s-au plantat peste 200 de copaci. Lucrarea care a durat opt luni s-a realizat cu bani de la bugetul local și a costat suma de 3,8 milioane de lei, fără TVA.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=j7_b8nN2Wrw&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore