12.9 C
Timișoara
marți,13,aprilie,2021
AcasăStiriAdministratieÎmbunătățiri vizibile atât de aspect, cât și în circulație, după finalizarea unui...

Îmbunătățiri vizibile atât de aspect, cât și în circulație, după finalizarea unui tronson important de pe Calea Buziașului FOTO

Nu mai puțin de 300 de locuri de parcare, piste pentru bicicliști așezate la marginea șoselei și un nou sens giratoriu, construit pentru a ușura traficul din zonă, sunt îmbunătățirile aduse în Calea Buziașului, pe sectorul dinspre strada Simens, după ce un nou proiect a fost finalizat. Zona a căpătat o cu totul nouă fațadă în urma reabilitării, atât aspectul cât și circulația fiind vizibil îmbunătățite.

[AdSense-A]

„Au fost făcute amenajări importante pe Calea Buziașului. Chiar dacă lucrările au fost gata de câteva săptămâni, am cerut să se facă unele mici ajustări, și cred că acum totul e gata. E o lucrare frumoasă ce dă o altă față Timișoarei, dar și mai important decât atât, asigură o altă funcționalitate zonei”, a precizat primarul Nicolae Robu.

De asemenea, s-au amenajat două drumuri interioare și s-au plantat peste 200 de copaci. Lucrarea care a durat opt luni s-a realizat cu bani de la bugetul local și a costat suma de 3,8 milioane de lei, fără TVA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

14,885FaniÎmi place
515CititoriConectați-vă
159CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
193CititoriConectați-vă
46,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente