Bulevardul Take Ionescu din Timișoara, intră în ȘANTIER! Ce lucrări urmează să fie executate

- Advertisement -

Primăria Timișoara pregăteşte un proiect de reamenajare pentru Bulevardul Take Ionescu. Cele două benzi de pe fiecare sens de circulație vor fi îngustate, urmând să fie redusă și suprafața scuarului de pe mijlocul bulevardului. De-o parte și de alta vor fi amenajate noi locuri de parcare, despre care nu se cunoaște încă dacă vor fi realizate la 45 sau la 90 de grade față de trotuare. Pe șosea va fi aştearnut un nou covor asfaltic, iar la marginea carosabilului vor fi înlocuite bordurile.

”Se vor face amenajări interesante, nu de mare anvergură, pe Bulevardul Take Ionescu. Se vor amenaja noi locuri de parcare pe ambele sensuri. Trebuie să extindem numărul locurilor de parcare, iar acestea vor fi realizate, în funcţie de cum se potrivește, pe fiecare parte”, a explicat Nicolae Robu, primarul Timișoarei.

Lucrările vor începe odată cu încălzirea vremii, iar edilul-șef de pe Bega aduce la cunoștința șoferilor faptul că benzile de circulație vor fi îngustate față de marcajele existente, însă dă asigurări muncitorii care vor efectua lucrările le vor efectua etapizat, pentru ca traficul să nu fie întrerupt pe bulevardul timișorean.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Șeful Postului de Poliție din comuna Moșnița Nouă, pieton din cauza alcoolului

În data 6 octombrie 2023, în jurul orei 05:00,...

Scrisoare deschisă domnului chestor Alin Petecel, șeful Inspectoratului de Poliție Timiș

Domnule chestor,  Ați dispus demararea cercetării interne la adresa agentului-șef...

Prof. dr. Dorel Săndesc, titularizat ca manager al Spitalului Județean Timișoara

Azi, cu începere de la ora 10, ca urmare...

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img