Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Popoviciu îl invită pe Robu în opoziție: Visez la momentul în care vom fi pe scenă și vom striga împreună „victorie!”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Alin Popviciu, deputat PDL, a declarat astăzi că el dorește să vadă mai multe partide în opoziție, o opoziție reală, dar deocamdată singura grupare politică veritabilă care se află în această poziție este Partidul Democrat Liberal. Drept argument pentru această afirmație, Popoviciu a explicat că PDL a depus o moțiune de cenzură în Parlament îndreptată împotriva PSD, dar singurii semnatari sunt ei, Mișcarea Populară și PP-DD, iar liberalii au refuzat să semneze deoarece, susține deputatul, Partidul Social Democrat păstrează lideri PNL în deconcentrate doar cu anumite condiții, una din ele fiind refuzarea moțiunii de cenzură democrat-liberale.

„Legat de ceea ce s-a întâmplat în Parlament, aș vrea să vă spun că în momentul de față PDL are o moțiune de cenzură gata pregătita care este semnată de 90 de parlamentari până în momentul de față, de la noi, de Mișcarea Populară și PP-DD. Mai mult decât atât am cerut și liberalilor să se alăture, mai au la dispoziție 24 de ore dar suntem convinși că liberalii nu vor face acest lucru pentru că PSD le-a pus o condiție, condiție în care dacă  ei vor semna moțiunea de cenzura a PDL, oamenii lor din deconcentrate încep să dispară. Cu alte cuvinte în momentul de față opoziție în România face PDL și nu alt partid. Vreau să spun că există oferte pe care le avem în multe județe din țară să facem alianțe ba cu PNL ba cu PSD, nu am acceptat și nu acceptăm acest lucru, suntem un partid de opoziție.”

Întrebat de ralația PDL cu edilul Nicolae Robu, Popoviciu a mărturisit că el visează la momentul în care el și primarul vor urca pe aceeași scenă și vor striga „Victorie!”. Deputatul este de părere că Robu va avea probleme în a-și termina proiectele propuse deoarece este convins că PSD îi va băga bețe în roate. De aceea îl sfătuiește pe edil să rupă orice alianță cu Partidul Social Democrat și să intre în opoziție alături de PDL.

„Visez la momentul în care vom fi pe scenă și vom striga împreună „victorie!” Cred că va fi un moment frumos. Eu doresc ca domnul Robu să-și termine proiectele pe care le are dar semnalele din partea PSD-ului sunt că o să-i pună multe bețe în roate, deși eu nu-mi doresc lucrul ăsta. A pierdut și surse de finanțare, alea care nu le avea oricum. Nu am cum să-l deranjez acum pentru că spune lucrurilor pe nume, le spune mai bine decât mine. Ați văzut că a recunoscut că în 2 ani de zile nu a primit nici un ban, că de fapt tot USL-ul a fost un praf aruncat în ochi. Îi spun doar că văd în el un alt om și s-o țină tot așa. Eu îl voi sprijini la maxim. Doar că îmi doresc atunci când voi mai trage semnale de alarmă să fie corp la corp cu mine și să stăm împreuna. Vrem să vedem o altă fața a PNL-ului. Dacă tot discutăm de unificarea dreptei asta vrem să vedem. Dar acum nu o vedem, cel puțin pe plan local. Dacă domnul Robu ar fi într-adevăr, și cred că e, bărbat, vreau să văd cum rupe alianța cu PSD-ul și intră în opoziție cu PDL-ul, și face ceea ce a făcut dl. Crin Antonescu și atunci e tare.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare