Fostul premier Sorin Grindeanu a contestat excluderea sa din PSD. Decizia privind retragerea calității de membru PSD deținută de Sorin Grindeanu a fost luată de Comitetul Național Executiv al PSD imediat după ce acesta a refuzat să demisioneze din funcția de prim-ministru. Decizia adoptată de CEx a ajuns și la Timișoara, unde Sorin Grindeanu s-a înscris ca membru. La începutul acestei săptămâni, Marian Neacșu, secretarul executiv al PSD anunța că Grindeanu nu a contestat decizia CEx.

„Azi am depus contestația la decizia de excludere a mea din PSD. Este o decizie pe care am luat-o în urma susținerii totale pe care mi-au acordat-o colegii mei din Timiş, care la recentul Birou Permanent Județean al organizației noastre şi-au exprimat deschis dorința de a continua împreună. Organizația PSD Timiş a demonstrat că este, în primul rând, o ECHIPĂ, care a câştigat încrederea oamenilor, fapt dovedit la alegerile de anul trecut şi nu numai. Mergem mai departe!„a, scris astăzi Grindeanu pe Facebook. Funcția de președinte al PSD Timiș, pe care Sorin Grindeanu a pierdut-o odată cu calitatea de membru, este deținută în regim de interimat de Călin Dobra, președinte al CJ Timiș și președinte executiv al PSD Timiș.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.