ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Stadionul „Dan Păltinișanu” NU se mai demolează. Noua arenă sportivă dorită la Timișoara nu are finanțare de la CNI

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Stadionul „Dan Păltinișanu” din Timișoara va fi demolat, pentru ca în locul lui să se ridice o arenă modernă, cu finanțare de la Compania Națională de Investiții. Așa sunau promisiunile de după instalarea guvernului Grindeanu. De atunci s-au scurs mai bine de șase luni, iar PSD a schimbat premierul. Cât privește proiectul noului stadion, acesta este undeva prin sertarele Companiei Naționale de Investiții. Președintele Consiliului Județean Timiș explică situația.

„Eu am transmis companiei naționale că avem disponbilitatea de a participa cu o sumă mult mai mare, și cu 50 la sută: 20 milioane de euro din 40 milioane euro. Solicitarea de realizare a stadionului pentru susținerea investiției există la Compania Națională de Investiții. Când primim un acord de prinicpiu putem discuta de studiu de fezabilitate. (…) În momentul în care se licitează, în toamna acestui an, cel târziu în primăvara anului viitor, aceste stadioane, și va rămâne o economie pe bugetul privind construcția stadioanelor, atunci vom ști ce bani se vor aloca județului Timiș. Dacă obținem finanțare vom lua în calcul demolarea stadionului vechi, noul stadion va fi pe locația acestuia”, a declarat liderul CJ Timiș, Călin Dobra.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore