Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieStadionul "Dan Păltinișanu" NU se mai demolează. Noua arenă sportivă dorită la...

Stadionul „Dan Păltinișanu” NU se mai demolează. Noua arenă sportivă dorită la Timișoara nu are finanțare de la CNI

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Stadionul „Dan Păltinișanu” din Timișoara va fi demolat, pentru ca în locul lui să se ridice o arenă modernă, cu finanțare de la Compania Națională de Investiții. Așa sunau promisiunile de după instalarea guvernului Grindeanu. De atunci s-au scurs mai bine de șase luni, iar PSD a schimbat premierul. Cât privește proiectul noului stadion, acesta este undeva prin sertarele Companiei Naționale de Investiții. Președintele Consiliului Județean Timiș explică situația.

„Eu am transmis companiei naționale că avem disponbilitatea de a participa cu o sumă mult mai mare, și cu 50 la sută: 20 milioane de euro din 40 milioane euro. Solicitarea de realizare a stadionului pentru susținerea investiției există la Compania Națională de Investiții. Când primim un acord de prinicpiu putem discuta de studiu de fezabilitate. (…) În momentul în care se licitează, în toamna acestui an, cel târziu în primăvara anului viitor, aceste stadioane, și va rămâne o economie pe bugetul privind construcția stadioanelor, atunci vom ști ce bani se vor aloca județului Timiș. Dacă obținem finanțare vom lua în calcul demolarea stadionului vechi, noul stadion va fi pe locația acestuia”, a declarat liderul CJ Timiș, Călin Dobra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare