Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațiePoliția Locală din Timișoara, SANCȚIUNE de la Gruparea Mobilă de Jandarmi pentru...

Poliția Locală din Timișoara, SANCȚIUNE de la Gruparea Mobilă de Jandarmi pentru „experimentul” pistoalelor de jucărie

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Modul neglijent în care polițiștii locali din Timișoara s-au achitat de sarcina de a asigura paza la mediul ACS Poli – FCSB, unde Cristian Brâncovan a reușit să intre pe stadion cu două pistoale de jucărie nu a rămas nesancționat. Primii care au luat măsuri oficiale față de Poliția Locală sunt jandarmii de la Gruparea Mobilă, care au sancționat Poliția Locală din Timișoara, după cum a anunțat pe Facebook Cristian Brâncocvan.

Informația a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile, Nicolae Bocâncă. „Sancțiunea vine după ce la meciul desfășurat între ACS Poli Timișoara și FCSB controlul suporterilor efectuat de oamenii legii a fost unul neglijent. Sancțiunea a fost aplicată în conformitate cu prevederile articolului 27(1) din legea 4/2008 pentru că nu s-au respectat obligațiile asumate de către elementele de dispozitiv de la porțile de acces ale stadionului. Au fost introduse materiale pirotehnice care au fost folosite pe timpul partidei în peluza sud”, a declarat acesta pentru Tion.ro.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare