AcasăStiriSocialGraffer-ul „Ycre” a fost prins în flagrant de polițiștii locali

Graffer-ul „Ycre” a fost prins în flagrant de polițiștii locali

Graffer-ul „Ycre” (foto stânga), celebru din cauza faptului că a umplut mai toți pereții din zona centrală a Timișoarei, și nu numai, cu mâzgălituri și prin semnături de prost gust, în care își scria numele de „scenă” a fost prins, în sfârșit, de către polițiștii timișoreni. Atât el, cât și un prieten de al său, au fost depistați în jurul orei 02.30, în Piața Victoriei, în timp ce foloseau, din nou, spray-urile de tip grafitti.

Ambii, atât M. Răzvan, în vârstă de 24 de ani, cu domiciliul în Vulcan, județul Hunedoara, cât și I. Florin, de 22 de ani, din Jimbolia, județul Timiș, vor fi nevoiți să plătească o amendă în valoare de 500 de lei. „Cei în cauză aveau asupra lor cinci spray-uri și un marker. Aceștia au fost sancționați conform Legii 61/1991 republicată cu câte 500 lei, urmând să fie trași la răspundere și cu privire la costurile refacerii pereților desenați. Primul dintre ei a mai fost depistat și sancționat de două ori desenând cu spray-urile pe pereții clădirilor de pe Bdul Eroii de la Tisa și deteriorând prin desenare mai multe indicatoare rutiere. Tinerii nu neagă că se ocupă cu astfel de îndeletniciri și au declarat că își vor asuma curățarea pereților”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Locale Timișoara.

De asemenea, Poliția Locala Timișoara atrage atenția că persoanele care se ocupă cu astfel de practici, pe lângă amendă, va trebui să plătească și refacerea fațadelor clădirilor, conform legislației în vigoare. Toți cetățenii care observă situații în care tinerii desenează pe pereții clădirilor, imobilelor de locuit, pe monumente, mobilier urban etc, să solicite sprijinul polițiștilor locali la telefoanele 0256.968 sau 0256.246.112.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
188CititoriConectați-vă
48,400AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente