Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Pericolele pândesc de peste tot! Gaură de canalizare improprie într-o intersecție din Timișoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Pericolele îi pândesc de peste tot pe timișoreni. De prin cluburi de noapte, luate în ultimul timp la puricat de către autorități, din mijloace de transport, din partea câinilor care se plimbă nestingheriți pe străzile orașului, dar și din asfalt, pe alei, dar mai ales pe străzi, acolo unde infrastructura, în ciuda ultimelor lucrări, încă suferă.

[AdSense-A]

Practic, banii publici se scurg pe lucrări neexecutate sau, în cel mai bun caz, pe lucrări făcute din obligație, alături de care doza de nepăsare, inconștiență și indolență, rareori pe lucruri făcute bine. Este și cazul unei mici porțiuni de pe strada Victor Hugo, la intersecția cu strada Aluniș, din partea de sud a Timișoarei, acolo unde cimentul din jurul unei găuri de canalizare este fărămițat, iar capacul stă să pice. Lucrarea de mântuială este executată de Societatea Drumurilor Municipale (SDM), contractată de către Primăria Timișoara, care după finalizarea construcției și-a luat banii și a plecat, liniștită.

Ca la noi, la nimeni…

*Pentru alte sesizări asemănătoare, și nu numai, vă încurajăm să ne lăsați informații pe adresa de e-mail a site-ului: redactie@voceatimisului.ro

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare