Lucrări în ritm de melc pe șantierul de la Sala Polivalentă! Ce spune primarul despre stadiul lucrărilor VIDEO

- Advertisement -

Primarul Timișoarei supraveghează ”îndeaproape” șantierele deschise pe întreg cuprinsul capitalei Banatului, iar asta a declarat-o în nenumărate rânduri. Unul dintre șantierele de care se declară extrem de dezamăgit este cel pe strada Podeanu, acolo unde se lucrează, fără prea mari progrese, la Sala Polivalentă a Universității Politehnica Timișoara, acolo unde s-a asociat și Consiliul Local Timișoara.

”La Sala Polivalentă am fost de trei ori săptămâna aceasta. Se lucrează la un ritm care nu mă mulțumește” a povestit Nicolae Robu, fostul rector al UPT, actualmente primarul Timișoarei. Urmărind înregistrarea video de mai jos puteți afla ce mai trebuie făcut la nivelul construcției acestei săli până șa finalizarea acoperișuui și ce vor muncitorii să betoneze până la venirea frigului.

Lucrările sunt îngreunate din mai multe motive, unul dintre acestea fiind faptul că firma care a contractat inițial lucrarea a intrt în insolvență. Firma care se ocupă de realizarea reabilitării malurilor Begăi a subcontractat lucrarea și duce mai departe lucrările, pentru ca sala să poată fi pusă în funcțiune în primăvara anului viitor. ”Firma de la care au subcontractat, firma Maratti, este în insolvență. Fostul administrator judiciar a gestionat foarte prost firma și datorită acetui fapt nu s-a mai făcut nimic de jumătate de an. S-au repornit lucrările dar nu la un ritm care să mă mulțumească pe mine” a explicat Robu.

Ce trebuie făcut ca peste iarnă să se poată lucra și de ce crede Robu că sala poate fi dată în folosință în primăvara anului viitor, puteți afla tot vizionând clipul de mai jos, acolo unde edilul-șef al Tiișoarei explică și când vrea să dea drumul ”la achiziția de echipamente pentru doarea sălii”.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=w6TEW5df7IM&feature=youtu.be]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare