Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Lucrări în ritm de melc pe șantierul de la Sala Polivalentă! Ce spune primarul despre stadiul lucrărilor VIDEO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
29.9 ° C
30.1 °
29 °
41 %
4.1kmh
0 %
vin
32 °
sâm
33 °
Dum
21 °
lun
26 °
mar
28 °

Primarul Timișoarei supraveghează ”îndeaproape” șantierele deschise pe întreg cuprinsul capitalei Banatului, iar asta a declarat-o în nenumărate rânduri. Unul dintre șantierele de care se declară extrem de dezamăgit este cel pe strada Podeanu, acolo unde se lucrează, fără prea mari progrese, la Sala Polivalentă a Universității Politehnica Timișoara, acolo unde s-a asociat și Consiliul Local Timișoara.

”La Sala Polivalentă am fost de trei ori săptămâna aceasta. Se lucrează la un ritm care nu mă mulțumește” a povestit Nicolae Robu, fostul rector al UPT, actualmente primarul Timișoarei. Urmărind înregistrarea video de mai jos puteți afla ce mai trebuie făcut la nivelul construcției acestei săli până șa finalizarea acoperișuui și ce vor muncitorii să betoneze până la venirea frigului.

Lucrările sunt îngreunate din mai multe motive, unul dintre acestea fiind faptul că firma care a contractat inițial lucrarea a intrt în insolvență. Firma care se ocupă de realizarea reabilitării malurilor Begăi a subcontractat lucrarea și duce mai departe lucrările, pentru ca sala să poată fi pusă în funcțiune în primăvara anului viitor. ”Firma de la care au subcontractat, firma Maratti, este în insolvență. Fostul administrator judiciar a gestionat foarte prost firma și datorită acetui fapt nu s-a mai făcut nimic de jumătate de an. S-au repornit lucrările dar nu la un ritm care să mă mulțumească pe mine” a explicat Robu.

Ce trebuie făcut ca peste iarnă să se poată lucra și de ce crede Robu că sala poate fi dată în folosință în primăvara anului viitor, puteți afla tot vizionând clipul de mai jos, acolo unde edilul-șef al Tiișoarei explică și când vrea să dea drumul ”la achiziția de echipamente pentru doarea sălii”.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=w6TEW5df7IM&feature=youtu.be]

1 COMENTARIU

  1. Un mare INFRACTOR Ovidiu Ratiu !!! Nu inteleg de ce dureaza atat de mult solutionarea dosarului MAFIEI FACTURILOR ?
    Poliţiştii de la “Crimă Organizată” şi procurorii de la DIICOT Mehedinţi, care au investigat dosarul de evaziune fiscală şi spălare de bani în care au fost trimişi în judecată Rodica Vlad, patroana lanţului de farmacii Vlad, Lelia Manda de la Piastrelle, Iederan Dinu Marian şi Boie Constantin, de la Kaola SRL şi Kaola Center SRL, Patronul de la Maratti Construct SRL Timişoara, Raţiu Ovidiu Laurian şi alţi patroni pentru o fraudă de patru milioane de euro, au avut parte de mărturisiri complete din partea celor care au pus la punct sistemul de fraudare a statului prin emiterea de facturi fictive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare