Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăReacția lui Robu la lipsa deputaților Popoviciu și Sămărtinean din ședința de...

Reacția lui Robu la lipsa deputaților Popoviciu și Sămărtinean din ședința de plen în care s-a votat respingerea legii amnistiei și grațierii VIDEO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Nu mai reprezintă o noutate faptul că parlamentarii au respins zilele trecute, la cererea expresă formulată de președintele ales Klaus Iohannis, proiectul de lega care se referea la amnistia și grațierea unor pedepse cu închisoarea pentru a mai ”aerisi” închisorilor și pentru a ”alinia” legislația română la cea eruopeană, așa cum au susținut inișiatorii acestui proiect, cel puțin controversat.

Toate bune și frumoase, până aici, însă la plenul Camerei Deputaților nu au catadicsit să participe doi dintre deputații Timișoarei, colegi de partid ai lui Nicolae Robu – co-președintele ”noului” PNL Timiș, fiind vorba tocmai despre Alin Popoviciu și Cornel Sămărtinean, ambii aflați în vizorul procurorilor DNA după ce au recurs la ilegalități în Dosarul ”Aeroportul”. ”Nu știam că au lipsit! Ar fi fost bine să fie prezenți când s-a votat respingerea proiectului de lege a amnistiei și grațierii, pentru a nu se interpreta absența lor în fel și chip”, spune Robu.

Primarul a atins și subiectul ”super-imunității”, prevedere ce avea să fie adoptată la Codul Penal tot printr-un proiect de lege care a apărut în ”marțea neagră” așa cum a fost botezată ziua în care Comisia Juridică din Camera Deputaților a introdus pe ordine ade zi aceste modificări. ”Pentru declarații politice nu văd de ce ar trebui să aibă cineva imunitate. Nimeni nu e mai presus de lege. Toți cetățenii sunt egali” a replicat edilul-șef al capitalei Banatului.

De ce zice primarul că se bucură că a fost respins proiectul de lege și ce părere are despre imunitatea de care beneficiază politicienii, aflați urmărind înregistrarea video de mai jos.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=IK_Nl8PQN24&feature=youtu.be]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe față! Primăria Giroc s-a luptat din greu să legalizeze intabularea caselor înșiruite din extravilan ale SC Minda & Mimo SRL, în ciuda deciziei...

Povestea de azi este una extrem de simplă și își are începuturile în primăvara...

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Alin Popoviciu și Călin Roman pierd în instanță în fața PNL Timiș și urmează să fie excluși din partid!

Curtea de Apel Timișoara a dat dreptate PNL Timiș în procesul deschis de Alin...

Prea ca la țară! Alin Nica merge după fentă și instituie tribunale politico-populare ca să-i pedepsească pe infideli

Și singurul politician care pare detașat, de tot circul din PNL Timiș, este deputatul...

”Linia întâi” din Partidul Miscarea Populara Timis, RUȘINEA electorala a Banatului

Partidul fostului președinte Traian Băsescu, Mișcarea Populara, a devenit în pre-campania electorala din această...