ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Reacția lui Robu la lipsa deputaților Popoviciu și Sămărtinean din ședința de plen în care s-a votat respingerea legii amnistiei și grațierii VIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Nu mai reprezintă o noutate faptul că parlamentarii au respins zilele trecute, la cererea expresă formulată de președintele ales Klaus Iohannis, proiectul de lega care se referea la amnistia și grațierea unor pedepse cu închisoarea pentru a mai ”aerisi” închisorilor și pentru a ”alinia” legislația română la cea eruopeană, așa cum au susținut inișiatorii acestui proiect, cel puțin controversat.

Toate bune și frumoase, până aici, însă la plenul Camerei Deputaților nu au catadicsit să participe doi dintre deputații Timișoarei, colegi de partid ai lui Nicolae Robu – co-președintele ”noului” PNL Timiș, fiind vorba tocmai despre Alin Popoviciu și Cornel Sămărtinean, ambii aflați în vizorul procurorilor DNA după ce au recurs la ilegalități în Dosarul ”Aeroportul”. ”Nu știam că au lipsit! Ar fi fost bine să fie prezenți când s-a votat respingerea proiectului de lege a amnistiei și grațierii, pentru a nu se interpreta absența lor în fel și chip”, spune Robu.

Primarul a atins și subiectul ”super-imunității”, prevedere ce avea să fie adoptată la Codul Penal tot printr-un proiect de lege care a apărut în ”marțea neagră” așa cum a fost botezată ziua în care Comisia Juridică din Camera Deputaților a introdus pe ordine ade zi aceste modificări. ”Pentru declarații politice nu văd de ce ar trebui să aibă cineva imunitate. Nimeni nu e mai presus de lege. Toți cetățenii sunt egali” a replicat edilul-șef al capitalei Banatului.

De ce zice primarul că se bucură că a fost respins proiectul de lege și ce părere are despre imunitatea de care beneficiază politicienii, aflați urmărind înregistrarea video de mai jos.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=IK_Nl8PQN24&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore