AcasăStiriPoliticaReacția lui Robu la lipsa deputaților Popoviciu și Sămărtinean din ședința de...

Reacția lui Robu la lipsa deputaților Popoviciu și Sămărtinean din ședința de plen în care s-a votat respingerea legii amnistiei și grațierii VIDEO

Nu mai reprezintă o noutate faptul că parlamentarii au respins zilele trecute, la cererea expresă formulată de președintele ales Klaus Iohannis, proiectul de lega care se referea la amnistia și grațierea unor pedepse cu închisoarea pentru a mai ”aerisi” închisorilor și pentru a ”alinia” legislația română la cea eruopeană, așa cum au susținut inișiatorii acestui proiect, cel puțin controversat.

Toate bune și frumoase, până aici, însă la plenul Camerei Deputaților nu au catadicsit să participe doi dintre deputații Timișoarei, colegi de partid ai lui Nicolae Robu – co-președintele ”noului” PNL Timiș, fiind vorba tocmai despre Alin Popoviciu și Cornel Sămărtinean, ambii aflați în vizorul procurorilor DNA după ce au recurs la ilegalități în Dosarul ”Aeroportul”. ”Nu știam că au lipsit! Ar fi fost bine să fie prezenți când s-a votat respingerea proiectului de lege a amnistiei și grațierii, pentru a nu se interpreta absența lor în fel și chip”, spune Robu.

Primarul a atins și subiectul ”super-imunității”, prevedere ce avea să fie adoptată la Codul Penal tot printr-un proiect de lege care a apărut în ”marțea neagră” așa cum a fost botezată ziua în care Comisia Juridică din Camera Deputaților a introdus pe ordine ade zi aceste modificări. ”Pentru declarații politice nu văd de ce ar trebui să aibă cineva imunitate. Nimeni nu e mai presus de lege. Toți cetățenii sunt egali” a replicat edilul-șef al capitalei Banatului.

De ce zice primarul că se bucură că a fost respins proiectul de lege și ce părere are despre imunitatea de care beneficiază politicienii, aflați urmărind înregistrarea video de mai jos.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente