Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialUn timișorean urmărit prin INTERPOL, depistat în Austria. Vezi de ce a...

Un timișorean urmărit prin INTERPOL, depistat în Austria. Vezi de ce a fost condamnat la ÎNCHISOARE

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Pe data de 28 octombrie 2014, în urma colaborării cu autorităţile austriece, beneficiind de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R. şi cu sprijinul ataşatului de afaceri interne din Austria, s-a reuşit depistarea şi arestarea unui tânăr de 25 de ani dat în urmărire internaţională.

Magistraţii Tribunalului Timiş au emis, pe numele timișoreanului, la data de 5 mai 2014, un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la 5 ani de pedeapsă privativă de libertate pentru comiterea infracţiunilor de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi trafic de minori. Bărbatul condamnat ar fi racolat mai multe persoane pe care le-ar fi transportat în Germania şi le-ar fi exploatat prin muncă în scop personal, pe parcursul anului 2011.

Vineri, 21 noiembrie, tânărul a fost predat de către autorităţile austriece poliţiştilor români, urmând a fi încarcerat în penitenciar pentru executarea pedepsei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare