Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSport”Leii din Banat” au obținut o nouă victorie! BC Timișoara 89-85 ”U”...

”Leii din Banat” au obținut o nouă victorie! BC Timișoara 89-85 ”U” Banca Transilvania Cluj-Napoca

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

”Leii din Banat” s-au impus în fața celor de la U BT Cluj-Napoca, într-un meci-copie al jocului disputat de cele două echipe în returul optimilor de finală ale Cupei României. Formația antrenată de Marcel Țenter a jucat perfect pe durata primului sfert, adjudecându-și cu 26-20 prima parte, în timp ce sfertul doi s-a încheiat la egalitate, 21-21.

Alb-violeții au întors rezultatul după pauza mare, în sfertul al treilea, când s-au apropiat la doar două puncte de oaspeți, adjudecându-și sfertul cu 22-18. Diferența s-a făcut pe durata ultimului sfert de joc, care a înregistrat un ”run” de 10-0 pentru elevii lui Dragan Petricevic. Deși în cea de-a doua parte a jocului, pe parchet nu s-au mai aflat Jovanovic și Tica, accidentați, timișorenii și-au păstrat avantajul pe tabela de marcaj, reușind să se impună în final adjudecându-și ultimul sfert cu 26-20. BC Timișoara a jucat în cea mai mare parte a partidei fără un pivot autentic, chiar dacă Popescu a suplinit excelent postul, ocazie cu care a bătut recordul național la recuperări în actualul sezon, șapte la număr.

Pesic a fost coșgheterul jocului cu 24 de puncte marcate, fiind urmat de Popescu (20), Persic (13), Lewis (11), Manigat (10), Jovanovic (8) și Milencovici (3).

”A fost un meci echilibrat, greu, așa cum m-am așteptat. Avem deja trei partide jucate cu acest adversar valoros, dintre care una pierdută, dar dominată de noi, apoi revanșa, iar acum un nou meci echilibrat. Cum ați văzut, am jucat mare parte din meci, fără doi titulari, deci este o victorie de caracter a jucătorilor. Mai ales a celor aflați în căutări, cei care trebuiau să confirme. Noi, la club, am avut încredere în ei, știam că vor veni și evoluțiile bune. Mă refer la Manigat, la Persic. Mulțumesc publicului, s-a simțit sprijinul spectatorilor, mai ales la final” a declarat la finalul jocului Dragan Petricevic, antrenorul BC Timișoara.

”Leii din Banat” au liber etapa viitoare, pentru ca mai apoi să se deplaseze terenul celeilalte grupări din Cluj, nou-promovata Universitatea Cluj-Napoca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Micii baschetbalişti sunt aşteptaţi, în perioada 3-8 august, la prima ediţie a „MP Sport Skills Development Camp”.

Evenimentul se va desfășura la sala "Banu Sport" de lângă stadionul "Dan Păltinişanu" în...

SCM BC Timisoara joaca astazi, ultimul meci din Top 6, pe teren propriu

Echipa de baschet SCM BC Timișoara joacă astăzi, de la ora 18:00, ultimul meci...

BC Timisoara, meciuri de verificare cu alb-violetii din Kecskemet

Pauza în care a intrat competiția națională de baschet masculin, prilejuită de partidele selecționatei...