ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

BC Timișoara se desparte de cei mai importanți jucători, dar continuă în Liga Națională. Care este cel mai îmbucurător lucru

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Blocarea finanțării de la Consiliul Local Timișoara și Consiliul Județean Timiș a cauzat mutări în masă în curtea celor de la BC Timișoara. Nu mai puțin de șase jucători au ales să-i părăsească pe alb-violeți. Cei care s-au alăturat exodului sunt Barovic, Shiloh, Low, Nikolov și Milosevic, străinii care încercau să ofere publicului timișorean un alt sezon încununat cu reușite, dar și veteranul Bogdan Popescu, unul dintre artizanii principali în sezonul trecut, atunci când trupa de pe Bega a câștigat Cupa României.

Situația lui Kentwan Smith se va decide în zilele următoare. Unul dintre puținele lucruri îmbucurătoare este rămânerea lui Dragan Petricevic, care a acceptat situația și va încerca să încropească o echipă cu care să se prezinte onorabil.

BC Timișoara va continua în Liga Națională, în ciuda situației precare, și va avea cel mai mic buget din România.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore