AcasăStiriSportBC Timișoara se desparte de cei mai importanți jucători, dar continuă în...

BC Timișoara se desparte de cei mai importanți jucători, dar continuă în Liga Națională. Care este cel mai îmbucurător lucru

Blocarea finanțării de la Consiliul Local Timișoara și Consiliul Județean Timiș a cauzat mutări în masă în curtea celor de la BC Timișoara. Nu mai puțin de șase jucători au ales să-i părăsească pe alb-violeți. Cei care s-au alăturat exodului sunt Barovic, Shiloh, Low, Nikolov și Milosevic, străinii care încercau să ofere publicului timișorean un alt sezon încununat cu reușite, dar și veteranul Bogdan Popescu, unul dintre artizanii principali în sezonul trecut, atunci când trupa de pe Bega a câștigat Cupa României.

Situația lui Kentwan Smith se va decide în zilele următoare. Unul dintre puținele lucruri îmbucurătoare este rămânerea lui Dragan Petricevic, care a acceptat situația și va încerca să încropească o echipă cu care să se prezinte onorabil.

BC Timișoara va continua în Liga Națională, în ciuda situației precare, și va avea cel mai mic buget din România.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente