Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

BC Timișoara se reunește pe final de lună. Vezi ce speră căpitanul Zlatko Jovanovic de la viitorul sezon

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

BC Timișoara se reunește la finalul acestei luni, însă pentru căpitanul Zlatko Jovanovic, vacanța e pe terminate. ”Zlaja” a reluat deja antrenamentele acasă, în Serbia, și se gândește deja la noul sezon, cel de-al patrulea ca “leu bănățean”. “Vrem să facem un campionat mult mai bun decât precedentul. Managementul clubului și antrenorul au lucrat serios la transferuri, iar rezultatele s-au văzut. Avem din timp lotul aproape definitiv, ceea ce este foarte bine” a spus Zlatko Jovanovic pentru site-ul oficial al echipei timișorene.

Zlatko este singurul stranier care a rămas la echipa alb-violetă, sârbului urând să i se alăture cinci jucători din afara României, dintre care pe trei îi cunoaște foarte bine. “Milos Pesic și Vladimir Tica au evoluat ani în șir în România, la nivel înalt, și asta spune foarte multe despre valoarea lor. Cu Dalibor Persic am fost coechipier la formația bosniacă Sloboda Tuzla și suntem foarte buni prieteni. Este un jucător de echipă, un caracter puternic și un luptător. Despre nord-americani am auzit doar lucruri bune și am convingerea că împreună putem forma un grup puternic care să le aducă multe bucurii suporterilor noștri” și-a descris Zlaja viitorii coechipieri.

Căpitanul susține faptul că viitorul sezon va fi și mai puternic decât precedentul, Jovanovic considerând că baschetul practicat în campionatul intern devine din ce în ce mai spectaculos. “Am urmărit transferurile făcute de echipele din România și cred că Liga Națională devină tot puternică, de la an la an. Din această perspectivă, revenirea lui Bogdan Popescu va însemna mult, deoarece este un luptător, un jucător valoros și experimentat. Cu toții, vom munci din greu și sper să fim sănătoși, pentru a ne atinge obiectivele” a mai spus Jovanovic, pentru bctimisoara.ro

”Leii din Banat” își vor relua pregătirile pe data de 30 iulie 2014.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare