AcasăStiriSportPetricevic, înainte de meciul cu SCMU Craiova: Diferența din clasament nu ne...

Petricevic, înainte de meciul cu SCMU Craiova: Diferența din clasament nu ne transformă în favoriți. Ce spune căpitanul

Liga Națională de baschet masculin a ajuns la etapa a XIX-a, iar asta înseamnă că BC Timișoara va juca sâmbătă, 14 februarie 2015, în Bănie, contra celor de la SCMU Craiova. Deși ”leii din Banat” se află pe locul trei în clasament, iar oltenii pe 11, antrenorul Dragan Petricevic spune că forțele sunt mai echilibrate decât o arată cifrele. ”Craiova este o echipă bună, aflată în lupta pentru calificarea în playoff. Diferența din clasament nu ne transformă în favoriți, căci o victorie sau două pot răsturna oricând situația. Noi avem destule probleme legate de accidentări și viroze, dar ca la precedentele deplasări vom alinia o echipă capabilă să se bată pentru victorie, cum s-a întâmplat la Tg Mureș, sau măcar să o încerce, așa cum au stat lucrurile în meciul cu Steaua. Ne îndreptăm spre a doua jumătate a returului și orice rezultat, orice victorie sau înfrângere, cântărește dublu”, este de părere Petricevic, antrenorul BC Timișoara.

Chiar dacă nu a jucat în ultimele trei meciuri, Dalibor Persic nu poate juca nici de această dată. Bosniacul a reluat antrenamentele, însă nu la intensitate normală. În schimb, Zlatko Jovanovic a revenit după două runde pe tușă, marcând 24 de puncte împotriva Mediașului, și acum își dorește un nou succes. ”Un meci dificil, cum se anunță că vor fi toate, până la finalul sezonului. Dificultatea este dată de faptul că fiecare echipă luptă pentru calificarea în playoff sau pentru o poziție cât mai bună înaintea fazei finale a campionatului. Consider că noi suntem pe un drum bun și trebuie să-l urmăm, să practicăm un joc în forță, dar și un joc inteligent și apoi vom vedea dacă este suficient pentru victorie. Succes ambelor echipe în meciul de sâmbătă”, spune Zlaja, căpitanul celor de la BC Timișoara.

Partida de la Craiova a fost programată mâine, cu începere de la ora 18:00 și va fi arbitrată de tripleta Alexandru Olaru, Bukuresti Laszlo, Alexandru Anica, iar comisar FRB a fost desemnat Constantin Ioan.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente