Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialStrada Lacului din Timișoara intră în ȘANTIER! De ce se fac săpături...

Strada Lacului din Timișoara intră în ȘANTIER! De ce se fac săpături și cât durează lucrările

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Lucrările anunțate de Aquatim fac parte din proiectul ”Extinderea şi modernizarea sistemului de alimentare cu apă şi canalizare în judeţul Timiş”, proiect cofinanţat din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene prin Programul Operaţional Sectorial Mediu. Primăria Timişoara a emis un aviz conform căruia, societatea care asigură alimentarea cu apă potabilă poate desfășura lucrări în perioada 26 ianuarie -27 aprilie 2015.

Lucrarea permite închiderea circulaţiei rutiere pe toată strada şi pe întreaga perioadă de execuţie, însă Aquatim împreună cu antreprenorul şi cu firma care realizează supervizarea lucrărilor vor lua măsurile necesare pentru a facilita accesul la imobilele din zonă. Acest lucru se va realiza prin montarea de podeţe și plăci metalice în dreptul imobilelor direct afectate de şantier. În prima etapă, se va închide accesul pe strada Lacului dinspre strada Banatul, iar pe măsură ce lucrările vor avansa, circulația se va închide și dinspre strada Științei.

”Suntem conştienţi că lucrările de șantier au un impact negativ asupra populaţiei din zona respectivă, dar, trebuie să menționăm că astfel de investiţii se fac în beneficiul cetăţenilor. Probabilitatea apariţiei avariilor ulterioare la reţeaua de alimentare cu apă va fi foarte mică. După reabilitarea reţelelor subterane, în zona respectivă se vor reamenaja străzile” anunță reprezentantții Aquatim.

Pentru buna desfăşurare a lucrărilor şi evitarea unor incidente, șoferilor le este recomandat să parcheze maşinile pe străzile alăturate celor pe care se desfăşoară lucrările, iar pietonilor să traverseze doar pe podeţele special amenajate, pe străzile în lucru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Ca la Nufărul: Apretat și spălat, Cristian Mos sugerează că Direcția Apelor Banat ar fi alterat probele privind poluarea Begăi!

O senzațională partidă de pase în diagonală, într-o singură repriză de 60 de minute,...

Mai multe strazi din zona Torontalului raman, miercuri, fara apa potabila

Compania care distribuie apa rece în municipiul Timișoara anunșă că, în cursul zilei de...