Transfer aeroport
5.4 C
Timișoara
22-feb.- 2020- 20:38
Transfer aeroport

Fără apă caldă şi încălzire, dar şi fără apă potailă la robinete. Aşa vor sta azi timişorenii

Articole Populare

România nu mai are două șosele spectaculoase! A fost inaugurat TransRarăul- a treia minune ”asfaltată” a țării VIDEO

Transrarăul este șoseaua din munţii Moldovei, care face legătura dntre Valea Bistriţei, de la Chiril şi Valea Moldovei, la...

VIDEO! Timişoara, invadată de ţepari care se dau reprezentanţi Enel. Vezi cum actioneaza

Atenţie mare cui deschideţi uşa şi ce acte semnaţi! Mai mulţi locuitori din Cartierul Plopi din Timişoara s-au trezit...

Incident grav la Timișoara, țiganii fac legea cu pistolul. Polițiștii Secției 2 au mușamalizat incidentul

Incident grav, la o spălătorie din oraș, situată la intersecția străzii Ștefan cel Mare cu strada Eroilor. Atât un...
Voceahttps://www.voceatimisului.ro/
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

Astfel, compania Colterm anunţă că pentru realizarea unor lucrări de modernizare, se va întrerupe furnizarea apei calde şi a încălzirii la punctele termice 8B şi 48A. Întreruperea are loc doar astăzi, 27 februarie 2014, până cel târziu la ora 16:00.

De aceste lucrări vor fi afectaţi consumatorii care domiciliază în imobilele situate pe străzile Buftea, Heine, Medicinei, Reg. 13 Călăraşi, Circumvalaţiunii, I. Perlea şi Tipografilor.

De cealaltă parte, compania de distribuţie a apei potabile, Aquatim, anunţă de asemenea întreruperi, atât planificate cât şi care nu se aflau în plan.

Întreruperi neplanificate ale apei reci vor apărea tot astăzi, pentru remedierea unor avarii pe strada Islaz din Timişoara dar şi în Recaş.

Cele planificate se vor încheiate în jurul orei 14:00 şi au loc pe Splaiul Morarilor şi în Piaţa Sarmisegetusa, pentru lucrări de reabilitare a reţelei de alimentare cu apă, din programul de investiţii al Primăriei Timişoara.

„La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă” anunţă compania Aquatim.

- Advertisement -Transfer aeroport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Urmăriți-ne!

13,697FaniÎmi place
501CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
39,800AbonațiAbonați-vă

TIMISUL DE IERI

Cartierele vechi ale Timişoarei, temelia oraşului modern de azi

Sub denumirea de Maierele Române cartierul ia fiinţă în jurul anului 1718, denumirea provenind din limba germană şi însemnând "curte...