Astfel, compania Colterm anunţă că pentru realizarea unor lucrări de modernizare, se va întrerupe furnizarea apei calde şi a încălzirii la punctele termice 8B şi 48A. Întreruperea are loc doar astăzi, 27 februarie 2014, până cel târziu la ora 16:00.

De aceste lucrări vor fi afectaţi consumatorii care domiciliază în imobilele situate pe străzile Buftea, Heine, Medicinei, Reg. 13 Călăraşi, Circumvalaţiunii, I. Perlea şi Tipografilor.

De cealaltă parte, compania de distribuţie a apei potabile, Aquatim, anunţă de asemenea întreruperi, atât planificate cât şi care nu se aflau în plan.

Întreruperi neplanificate ale apei reci vor apărea tot astăzi, pentru remedierea unor avarii pe strada Islaz din Timişoara dar şi în Recaş.

Cele planificate se vor încheiate în jurul orei 14:00 şi au loc pe Splaiul Morarilor şi în Piaţa Sarmisegetusa, pentru lucrări de reabilitare a reţelei de alimentare cu apă, din programul de investiţii al Primăriei Timişoara.

„La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă” anunţă compania Aquatim.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.