Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialFără apă caldă şi încălzire, dar şi fără apă potailă la robinete....

Fără apă caldă şi încălzire, dar şi fără apă potailă la robinete. Aşa vor sta azi timişorenii

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Astfel, compania Colterm anunţă că pentru realizarea unor lucrări de modernizare, se va întrerupe furnizarea apei calde şi a încălzirii la punctele termice 8B şi 48A. Întreruperea are loc doar astăzi, 27 februarie 2014, până cel târziu la ora 16:00.

De aceste lucrări vor fi afectaţi consumatorii care domiciliază în imobilele situate pe străzile Buftea, Heine, Medicinei, Reg. 13 Călăraşi, Circumvalaţiunii, I. Perlea şi Tipografilor.

De cealaltă parte, compania de distribuţie a apei potabile, Aquatim, anunţă de asemenea întreruperi, atât planificate cât şi care nu se aflau în plan.

Întreruperi neplanificate ale apei reci vor apărea tot astăzi, pentru remedierea unor avarii pe strada Islaz din Timişoara dar şi în Recaş.

Cele planificate se vor încheiate în jurul orei 14:00 şi au loc pe Splaiul Morarilor şi în Piaţa Sarmisegetusa, pentru lucrări de reabilitare a reţelei de alimentare cu apă, din programul de investiţii al Primăriei Timişoara.

„La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă” anunţă compania Aquatim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare