Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Pentru fani! Formaţia 3rei Sud Est SE REUNEȘTE şi lansează o nouă melodie chiar MÂINE!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
6.2 °
3.4 °
86 %
3.1kmh
75 %
joi
9 °
vin
17 °
sâm
17 °
Dum
8 °
lun
2 °

“Emoţii”, este titlul piesei cu care vor să rupă gura târgului constănţenii de la 3rei Sud Est la revenirea în muzică.

11 ani au scos pe piaţă hit după hit, apoi, în 2008, au decis să “divorţeze”. De atunci, cei ce au fost numiţi “regii muzicii dance” au avut preocupări multiple. Viorel are propriul studio de înregistrări, dar şi un restaurant, Mihai a încercat din răsputeri să se impună ca solist, însă fără mare succes. Cel mai bine a dus-o Laurenţiu Duţă, un compozitor ce a avut an de an piese de nr. 1 în clasamentele muzicale autohtone, scrie Libertatea.ro.

Şase ani au tot încercat să se impună cu proiecte solo, însă succesul nu a fost pe măsura celui înregistrat în formula de trei.

Astăzi, Laurenţiu Duţă, Mihai Budeanu şi Viorel Sipoş sunt din nou 3rei Sud Est şi lansează piesa “Emoţii”, însă un aspect extrem de interesant este faptul că noua formaţie include şi instrumentişti.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare