Răsplătiţi cu pixuri de 150 de lei, pentru că au luat parte la deschiderea Serviciului de Evidență a Populației Dumbrăvița

0
1425

Cadouri de lux pentru invitaţii care au luat parte la deschiderea Serviciului de Evidență a Populației din Dumbrăvița. Cei care au dat curs invitației primăriei de a lua parte la festivitatea de inaugurare a noului serviciu au plecat de acolo cu pixuri de lux, în valoare de 145 de lei bucata. După ce informația a ajuns în presa locală, primăria Dumbrăvița a emis un comunicat de clarificare, care nu este totuși asumat de primarul PSD Victor Malac, ci este semnat „reprezentanții Primăriei Dumbrăvița”.

„Cu ocazia inaugurării Serviciului de Evidență a Populației Dumbrăvița, s-au achiziționat: 1 set (stilou+pix) – marca Picasso în cuantum de 245 de lei – necesar completării și semnării documentelor de Stare civilă și Evidență a populației și 20 de pixuri personalizate cu denumirea SPCLEP Dumbrăvița, marca Heri Silver Effect 3102, în cuantum de 145 de lei/buc. Achiziția s-a realizat în baza prețului scăzut față de alte oferte ale aceleași mărci, existente pe SEAP și pe site-urile de profil”, se arată în comunicat.