Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Răsplătiţi cu pixuri de 150 de lei, pentru că au luat parte la deschiderea Serviciului de Evidență a Populației Dumbrăvița

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023
Cadouri de lux pentru invitaţii care au luat parte la deschiderea Serviciului de Evidență a Populației din Dumbrăvița. Cei care au dat curs invitației primăriei de a lua parte la festivitatea de inaugurare a noului serviciu au plecat de acolo cu pixuri de lux, în valoare de 145 de lei bucata. După ce informația a ajuns în presa locală, primăria Dumbrăvița a emis un comunicat de clarificare, care nu este totuși asumat de primarul PSD Victor Malac, ci este semnat „reprezentanții Primăriei Dumbrăvița”.

„Cu ocazia inaugurării Serviciului de Evidență a Populației Dumbrăvița, s-au achiziționat: 1 set (stilou+pix) – marca Picasso în cuantum de 245 de lei – necesar completării și semnării documentelor de Stare civilă și Evidență a populației și 20 de pixuri personalizate cu denumirea SPCLEP Dumbrăvița, marca Heri Silver Effect 3102, în cuantum de 145 de lei/buc. Achiziția s-a realizat în baza prețului scăzut față de alte oferte ale aceleași mărci, existente pe SEAP și pe site-urile de profil”, se arată în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare