Răsplătiţi cu pixuri de 150 de lei, pentru că au luat parte la deschiderea Serviciului de Evidență a Populației Dumbrăvița

- Advertisement -
Cadouri de lux pentru invitaţii care au luat parte la deschiderea Serviciului de Evidență a Populației din Dumbrăvița. Cei care au dat curs invitației primăriei de a lua parte la festivitatea de inaugurare a noului serviciu au plecat de acolo cu pixuri de lux, în valoare de 145 de lei bucata. După ce informația a ajuns în presa locală, primăria Dumbrăvița a emis un comunicat de clarificare, care nu este totuși asumat de primarul PSD Victor Malac, ci este semnat „reprezentanții Primăriei Dumbrăvița”.

„Cu ocazia inaugurării Serviciului de Evidență a Populației Dumbrăvița, s-au achiziționat: 1 set (stilou+pix) – marca Picasso în cuantum de 245 de lei – necesar completării și semnării documentelor de Stare civilă și Evidență a populației și 20 de pixuri personalizate cu denumirea SPCLEP Dumbrăvița, marca Heri Silver Effect 3102, în cuantum de 145 de lei/buc. Achiziția s-a realizat în baza prețului scăzut față de alte oferte ale aceleași mărci, existente pe SEAP și pe site-urile de profil”, se arată în comunicat.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Transport agabaritic pe ruta Moravita – Dumbravita, in judetul Timis

În perioada 23 - 30 ianuarie 2020, un transport...

O strada din Dumbravita, INCHISA complet! Se sapa pentru montarea unei tevi de apa

Primăria comunei Dumbrăvița anunță că închide complet circulația pe...

Trafic ”redesenat” pe șoseaua care desparte Timișoara de Dumbrăvița

Intersecția străzilor Constructorilor și Pheonix cu Calea Sever Bocu...

VIDEO Direct Trade, distribuitorul Myprotein, s-a deschis in Dumbravita

Distribuitorul produselor proteice Myprotein, Direct Trade, s-a mutat din...

Din aceeași categorie

Categorii Populare