Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialTransferuri bancare consistente pentru migranţii din Timişoara. Cu ce sume sunt susținuți

Transferuri bancare consistente pentru migranţii din Timişoara. Cu ce sume sunt susținuți

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Pleacă din ţara lor pentru a avea parte de un trai mai bun, în zone fără război şi cu condiţii economice mai bune. Cel puţin aceasta este versiunea promovată în mass-media în legătură cu refugiaţii care vin mii de kilometri pe jos şi trec graniţe după graniţe pentru a ajunge în Germania. În ultimele luni, depistarea migranţilor pe străzi a devenit o sarcină zilnică pentru poliţiştii din capitala Banatului. Însă sunt sau nu săraci cei care trec măcar temporar prin România? Cetăţeanul de onoare al Timişoarei, Ştefan Cojocnean, a găsit un răspuns la întrebarea care sub o formă sau alta ne frământă pe toţi.

„Au sau n-au refugiații bani!? Acum știți deja cu toții că ma pregătesc să alerg 48 ore la S24H din 22-24 septembrie a.c.! Deja știți că alerg prin Parcul Botanic din Timișoara noaptea, ziua și după-amiaza și am sunat de „n” ori la 112 pentru a veni să ridice imigranți legali și ilegali. Deja știți că adun în timpul alergării toate mizeriile aruncate pe aleile din parc iar în timpul alergării din această dimineață iată ce am găsit, dar vreau să vă spun că erau aruncate sticle apă minerală, de suc, ambalaje goale pe jos, deși gunoiul era la 4 m de bancă, alături de această chitanță de 1150 de euro primită de FAQA NEJIRVAN SHEXMOS de la SALAM KHAIRI FERMAN. Înțeleg că forțezi mâna Europei de a veni printre noi dragă refugiatule, dar să fii atât de necivilizat și să nu vrei să respecți normele de curățenie…înseamnă că vom avea o problemă de adaptare cu tine, mai ales că avem și noi săracii noștri. Curat ghinion pentru FAQA NEJIRVAN SHEXMOS care nu știa că în Timișoara există un sportiv căruia îi pasă de orașul în care trăiește și adună gunoaiele de pe jos…”, a scris acesta pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare