Comuna Săcălaz și o parte din Timișoara, rămân astăzi fără apă. Ce a UITAT să anunțe AQUATIM

- Advertisement -

”Astăzi vom întrerupe furnizarea apei reci, pentru remedierea unor avarii, în Timișoara pe străzile Atomului, Bv. Victor Babeș, Mareșal Alexandru Averescu, Simion Bărnuțiu și în Săcălaz”, menționează compania care se ocupă cu distribuția apei potabile în județul Timiș.

Reprezentanții acesteia au uitat să menționeze intervalul orar în care consumatorii vor fi afectați de aceaste întreruperi, însă ținând cont de faptul că este vorba de străzi din zone diferite al municipiului Timișoara, e posibil ca acestea întreruperile să fie făcute în intervale orare diferite.

”La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă” mai menționează Aquatim.

Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi Dispeceratul Aquatim, la numerele 0256-201.362, 0756-119.528 non-stop.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img