Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriLocuitorii din Bodo, Voiteg, Deta și Cerneteaz rămân fără apă potabilă. Se...

Locuitorii din Bodo, Voiteg, Deta și Cerneteaz rămân fără apă potabilă. Se spală rețelele!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Compania de distribuție a apei potabile anunță că în patru localități din județul Timiș urmează să fie oprită furnizarea apei reci, pentru a putea fi spălate și igienizate rețelele care deservesc locuitorii din zonele afectate.

Aquatim SA anunță următoarele lucrări de spălare și igienizare a rețelelor de distribuție a apei pentru localitățile Bodo, Voiteg, Deta și Cerneteaz. Acest procedeu necesită întreruperea alimentării cu apă după următorul program:

• Bodo, în data de 12 noiembrie 2018, între orele 8 – 16;
• Voiteg, în data de 12 noiembrie 2018;
• Deta, în data de 13 noiembrie 2018;
• Cerneteaz, în perioada 12 – 16 noiembrie 2018, între orele 9 – 16

”Menționăm că igienizarea rețelelor de distribuție a apei face parte din programul de mentenanță preventivă și urmărește asigurarea calității apei distribuite consumatorilor. La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată”, transmit reprezentanții companiei timișorene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare