Fântânile publice din Timișoara au fost CURĂȚATE! Ce spune Direcția de Sănătate Publică VIDEO

- Advertisement -

Probleme privind calitatea apei, apărute la unele dintre fântânile publice din Timișoara la începutul acestei luni, au fost rezolvate. Direcția de Sănătate Publică a județului Timiș a anunțat municipalitatea că toate fântânile au fost curățate și reverificate, iar acum apa este numai bună de băut.

”Vă informăm că instituția noastră a procedat la reluarea determinărilor în cazul parametrilor incriminați, rezultatele încadrându-se în valorile de potabilitate. În concluzie, apa poate fi consumată raportat la parametri analizați, atât la cei de natură microbiologică cât și la cei de natură fizico-chimică” a explicat primarul Timișoarei, Nicolae Robu, citând dintr-un document prin care Primăria Timișoara a fost înștiințată că apa de la fântânile la care s-au semnalat probleme a redevenit potabilă.

Cele 10 fântâni la care s-au descoperit probleme de natură microbiologică și au fost curățate sunt situate în Parcul Petofi și pe străzile: Sudului, Aştrilor, Dragalina, Munteniei, Bucovina, Ion Ionescu de la Brad, Foişor şi Şt.O. Iosif, dar și cea din Zona Favorit. Celelalte 12 fântâni a căror apă avea ”probleme chimice”, au fost rezolvate și acestea, sunt situate pe străzile: Rusu Şirianu, Podgoriei, Chişodei, Musicescu, Sudului, Macilor, Tacit, Leandrului, Foişor, Mistral, dar și cele din Parcul Botanic și Parcul Petofi.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=vSQXmtASpus&feature=youtu.be]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Mai multe strazi din zona Torontalului raman, miercuri, fara apa potabila

Compania care distribuie apa rece în municipiul Timișoara anunșă...

Aquatim majoreaza tarifele la apa potabila si canalizare, din 1 aprilie

Compania care furnizează apa rece în aproape tot județul...

Parcul Industrial Freidorf ramane, marti, fara apa potabila

Compania locală care furnizează apa potabilă în Timișoara, Aquatim,...

Doua comune de langa Timisoara raman fara apa potabila, maine

Compania de distribuție a apei reci, Aquatim, a anunțat...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img