Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieFântânile publice din Timișoara au fost CURĂȚATE! Ce spune Direcția de Sănătate...

Fântânile publice din Timișoara au fost CURĂȚATE! Ce spune Direcția de Sănătate Publică VIDEO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Probleme privind calitatea apei, apărute la unele dintre fântânile publice din Timișoara la începutul acestei luni, au fost rezolvate. Direcția de Sănătate Publică a județului Timiș a anunțat municipalitatea că toate fântânile au fost curățate și reverificate, iar acum apa este numai bună de băut.

”Vă informăm că instituția noastră a procedat la reluarea determinărilor în cazul parametrilor incriminați, rezultatele încadrându-se în valorile de potabilitate. În concluzie, apa poate fi consumată raportat la parametri analizați, atât la cei de natură microbiologică cât și la cei de natură fizico-chimică” a explicat primarul Timișoarei, Nicolae Robu, citând dintr-un document prin care Primăria Timișoara a fost înștiințată că apa de la fântânile la care s-au semnalat probleme a redevenit potabilă.

Cele 10 fântâni la care s-au descoperit probleme de natură microbiologică și au fost curățate sunt situate în Parcul Petofi și pe străzile: Sudului, Aştrilor, Dragalina, Munteniei, Bucovina, Ion Ionescu de la Brad, Foişor şi Şt.O. Iosif, dar și cea din Zona Favorit. Celelalte 12 fântâni a căror apă avea ”probleme chimice”, au fost rezolvate și acestea, sunt situate pe străzile: Rusu Şirianu, Podgoriei, Chişodei, Musicescu, Sudului, Macilor, Tacit, Leandrului, Foişor, Mistral, dar și cele din Parcul Botanic și Parcul Petofi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

O nouă tranşă de vaccinuri anti-HPV a ajuns în Timiş! Vor fi imunizate fetele cu vârsta între 11 şi 18 ani

Direcția de Sănătate Publică Timiș a recepționat o tranșă de vaccin anti-HPV nonavalent Gardasil...

Mai multe strazi din zona Torontalului raman, miercuri, fara apa potabila

Compania care distribuie apa rece în municipiul Timișoara anunșă că, în cursul zilei de...

Aquatim majoreaza tarifele la apa potabila si canalizare, din 1 aprilie

Compania care furnizează apa rece în aproape tot județul și gestionează sistemul centralizat de...