Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Încă un partid din România cere DEMISIA lui Victor Ponta

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

O formațiune politică înființată cu ajutorul a zece deputați aleși în funcție din partea Partidului Poporului – Dan Diaconescu, invocă necesitatea asigurării unei stabilităţi politice în România, motiv pentru care liderii acestei formaţiuni politice înaintează și varianta pentru conducerea Executivului: vicepremierul Gabriel Oprea, actualul premier interimar.

”Premierul Victor Ponta ar trebui să-şi dea demisia. Există, în momentul acesta, un vicepremier care poate să asigure stabilitatea, mai ales că este vicepremier pe stabilitate naţională, şi cred că poate să asigure majoritatea fără niciun fel de problemă în Camera Deputaţilor, poate să meargă până în alegerile din 2016, la alegerile locale, parlamentare, fără să destabilizăm România”, a declarat Liliana Mincă, deputat PND, coform digi24.ro.

Vă reamintim că Gabriel Oprea a preluat funcția de prim ministru interimar după ce Victor Ponta s-a autosuspendat ca urmare a operației suferite la un picior, în Turcia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare