O formațiune politică înființată cu ajutorul a zece deputați aleși în funcție din partea Partidului Poporului – Dan Diaconescu, invocă necesitatea asigurării unei stabilităţi politice în România, motiv pentru care liderii acestei formaţiuni politice înaintează și varianta pentru conducerea Executivului: vicepremierul Gabriel Oprea, actualul premier interimar.

”Premierul Victor Ponta ar trebui să-şi dea demisia. Există, în momentul acesta, un vicepremier care poate să asigure stabilitatea, mai ales că este vicepremier pe stabilitate naţională, şi cred că poate să asigure majoritatea fără niciun fel de problemă în Camera Deputaţilor, poate să meargă până în alegerile din 2016, la alegerile locale, parlamentare, fără să destabilizăm România”, a declarat Liliana Mincă, deputat PND, coform digi24.ro.

Vă reamintim că Gabriel Oprea a preluat funcția de prim ministru interimar după ce Victor Ponta s-a autosuspendat ca urmare a operației suferite la un picior, în Turcia.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.