Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialAutocamion din Caraș-Severin, plin cu lemne, LOVIT DE TREN lângă Lovrin FOTO

Autocamion din Caraș-Severin, plin cu lemne, LOVIT DE TREN lângă Lovrin FOTO

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Accident spectaculos pe Drumul Județean 594B, între Lovrin și Gottlob. Un autotren cu remorcă, încărcat până la refuz cu lemne, a fost lovit violent de un tren de călători ca urmare a faptului că șoferul camionului nu a oprit și nu s-a asigurat înainte de pătrunderea pe calea ferată, la ieșirea din localitatea timișeană Lovrin.

Șoferul a reușit să treacă cu prima parte a vehiculului peste calea ferată, însă remorca acestuia nu a mai apucat să părăsească liniile de tren, motiv pentru care trenul a izbit-o în plin. În ciuda incidentului și a ”deranjului” cauzat, nimeni nu a fost rănit, pagubele fiind numai de natură materială.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest de polițiștii sosiți la fața locului imediat după producerea accidentului, iar rezultatul a fost ”zero”. Altfel, transportul de lemne era legal, oamenii legii controlând în amănunt documentația pusă la dispoziție de șoferul care se face vinovat de neasigurarea la trecerea la nivel cu calea ferată.

Polițiștii au demarat o anchetă pentru a afla toate detaliile acestui accident, care a avut ca urmare blocarea DJ 594B timp de aproximativ o oră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare