Aquatim anunță, prin intermediul site-ului propriu, că o parte dintre timișoreni vor rămâne luni, 2 februarie 2015, fără apă potabilă. ”Astăzi vom întrerupe furnizarea apei reci, pentru remedierea unor avarii, în Timișoara, pe străzile Mariana Drăghicescu, Mătăsarilor, Uzinei, Grigore Alexandrescu și Vasile Lucaci”, explică compania locală, care nu precizează intervalul orar în care va interveni întreruperea.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinetele consumatorilor din zonele menţionate să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă utilizatorilor să nu folosească apa în scopuri menajere până la limpezirea ei completă.

Pentru probleme legate de serviciile de alimentare cu apă şi de canalizare, contactaţi dispeceratul Aquatim, la numerele 0256-201.362, 0756-119.528 non-stop.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.