ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Sistemul informatic de eliberare a cazierului judiciar a suferit o avarie! Actul e gata in trei zile, la Timisoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Eliberarea unui cazier judiciar nu se mai face pe loc, după ce sistemul informatic a suferit o avarie majoră. Serviciul din Timișoara anunță că documentul se eliberează, chiar și în aceste condiții, în trei zile de la depunerea cererii.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Timiș au anunțat că sistemul informatic al Cazierului Judiciar Român – ROCRIS, a suferit o avarie de natură tehnică, iar o echipa de specialiști lucreză pentru remedierea situației în cel mai scurt timp.

Conform instituției, ghișeele vor fi deschise conform programului normal de lucru, cererile pentru eliberare a cazierului judiciar fiind primite în aceste condiții. Singura problemă este la eliberarea documentelor, acestea urmând să fie eliberate ulterior, în termenul legal de 3 zile.

- Advertisement -
Radu Constantin
Radu Constantinhttp://www.voceatimisului.ro
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore