Eliberarea unui cazier judiciar nu se mai face pe loc, după ce sistemul informatic a suferit o avarie majoră. Serviciul din Timișoara anunță că documentul se eliberează, chiar și în aceste condiții, în trei zile de la depunerea cererii.

Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Timiș au anunțat că sistemul informatic al Cazierului Judiciar Român – ROCRIS, a suferit o avarie de natură tehnică, iar o echipa de specialiști lucreză pentru remedierea situației în cel mai scurt timp.

Conform instituției, ghișeele vor fi deschise conform programului normal de lucru, cererile pentru eliberare a cazierului judiciar fiind primite în aceste condiții. Singura problemă este la eliberarea documentelor, acestea urmând să fie eliberate ulterior, în termenul legal de 3 zile.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.