Primăria Municipiului Timişoara (PMT) a anunțat că organizează, în cursul săptămânii viitoare, o debatere publică cu tema ”stabilirea impozitelor şi taxelor locale în 2019”, după ce primarul capitalei Banatului a anunțat că are în plan scumpirea impozitului auto cu 50 de procente.

Primăria Timișoarei va gazda unei dezbateri interesante. Miercuri, 21 noiembrie 2018, cu începere de la ora 16:00, în sala de şedinţe a Consiliului Local al Municipiului Timişoara, situată pe Bilevardul C.D.Loga, nr.1, a fost programată dezbaterea publică pe marginea ”Proiectului de hotărâre privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale în Municipiul Timişoara pentru anul 2019”.

La dezbatere sunt aşteptate să participe toate persoanele interesate. Mai mult decât atât, cei interesaţi se pot adresa şi în scris, Direcţiei Secretariat General – Serviciul Administraţie Locală, sau în format electronic, la adresa: camelia.crisan@primariatm.ro., până pe data de 21 noiembrie 2018, ora 14:00.

Participanţii la dezbatere care se înscriu la cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de hotărâre aflat pe ordinea de zi, amintesc reprezentanții PMT, durata limită de exprimare a punctelor de vedere fiind de cinci minute pentru fiecare participant.

Informaţiile publicate de voceatimisului.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.