Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieDezbatere publica privind stabilirea impozitelor si taxelor locale, la Timisoara

Dezbatere publica privind stabilirea impozitelor si taxelor locale, la Timisoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Primăria Municipiului Timişoara (PMT) a anunțat că organizează, în cursul săptămânii viitoare, o debatere publică cu tema ”stabilirea impozitelor şi taxelor locale în 2019”, după ce primarul capitalei Banatului a anunțat că are în plan scumpirea impozitului auto cu 50 de procente.

Primăria Timișoarei va gazda unei dezbateri interesante. Miercuri, 21 noiembrie 2018, cu începere de la ora 16:00, în sala de şedinţe a Consiliului Local al Municipiului Timişoara, situată pe Bilevardul C.D.Loga, nr.1, a fost programată dezbaterea publică pe marginea ”Proiectului de hotărâre privind stabilirea impozitelor şi taxelor locale în Municipiul Timişoara pentru anul 2019”.

La dezbatere sunt aşteptate să participe toate persoanele interesate. Mai mult decât atât, cei interesaţi se pot adresa şi în scris, Direcţiei Secretariat General – Serviciul Administraţie Locală, sau în format electronic, la adresa: camelia.crisan@primariatm.ro., până pe data de 21 noiembrie 2018, ora 14:00.

Participanţii la dezbatere care se înscriu la cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de hotărâre aflat pe ordinea de zi, amintesc reprezentanții PMT, durata limită de exprimare a punctelor de vedere fiind de cinci minute pentru fiecare participant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare