Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieVIDEO Şantierul subpasajului Michelangelo, o necunoscută pentru timişoreni. Acum nu. Vezi primele...

VIDEO Şantierul subpasajului Michelangelo, o necunoscută pentru timişoreni. Acum nu. Vezi primele imagini filmate pe şantier

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Dacă Primăria nu face referiri şi nu oferă nici imagini cu avansarea lucrărilor pe Şantierul subpasajului Michelangelo, o fac timişorenii „de rând”. Cea mai celebră dronă din Timişoara – Eye in the Sky” -a fost „deasupra” muncitorilor, iar locaţia arată ca un furnicar în cel mai adevărat sens al cuvântului.

Demarate în primăvara acestui an, lucrările din Zona Michelangelo rămân o mare necunoscută pentru majoritatea dintre timişoreni, mai ales după închiderea definitivă a circulţiei în zonă, dar şi datorită amplasării unor garduri îmbrăcate în plase prin care nu se poate distinge mare lucru.

Cum în Timişoara drona „Eye in the Sky” (Ochiul din Cer) face furori de ceva vreme cu imaginile captate în diferite locuri mai mult sau mai puţin importante din oraş, cu circa o lună în urmă fiind prezentă chiar pe şantierul amintit, iată că zilele acestea, drona a fost „în vizită” la muncitorii care trebăluiesc de zor, dar nu pentru a face poze, ci pentru a filma.

Filmul, postat apoi pe YouTube, a strâns câteva sute de vizualizări în numai câteva ore, însă imaginile te lasă într-adevăr fără replică, mai ales că, din câte se vede, muncitorii chiar îşi fac treaba. rămâne de văzut dacă se vor încadra în grafic şi vor reuşi să permită reluarea traficului auto din data de 15 septembrie 2013, aşa cum a anunţat primarul Timişaorei, Nicolae Robu, termenul limită al întregii lucrări fiind luna august 2014.

Foto şi video: Eye in the Sky

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Povești nemuritoare! Primarul Dominic Fritz se ia la trântă imaginară cu clanul Cârpaci, acum, după ce lupta s-a încheiat și e obligat să aplice...

Cu surle și trâmbițe, ieri, primarul Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea a chemat...

Ruben Lațcău a semnat în numele lui Nicolae Robu un contract de dirigenție de șantier

Că useriștii au vise umede, ori de câte ori vine vorba despre Nicolae Robu,...