VIDEO Şantierul subpasajului Michelangelo, o necunoscută pentru timişoreni. Acum nu. Vezi primele imagini filmate pe şantier

- Advertisement -

Dacă Primăria nu face referiri şi nu oferă nici imagini cu avansarea lucrărilor pe Şantierul subpasajului Michelangelo, o fac timişorenii „de rând”. Cea mai celebră dronă din Timişoara – Eye in the Sky” -a fost „deasupra” muncitorilor, iar locaţia arată ca un furnicar în cel mai adevărat sens al cuvântului.

Demarate în primăvara acestui an, lucrările din Zona Michelangelo rămân o mare necunoscută pentru majoritatea dintre timişoreni, mai ales după închiderea definitivă a circulţiei în zonă, dar şi datorită amplasării unor garduri îmbrăcate în plase prin care nu se poate distinge mare lucru.

Cum în Timişoara drona „Eye in the Sky” (Ochiul din Cer) face furori de ceva vreme cu imaginile captate în diferite locuri mai mult sau mai puţin importante din oraş, cu circa o lună în urmă fiind prezentă chiar pe şantierul amintit, iată că zilele acestea, drona a fost „în vizită” la muncitorii care trebăluiesc de zor, dar nu pentru a face poze, ci pentru a filma.

Filmul, postat apoi pe YouTube, a strâns câteva sute de vizualizări în numai câteva ore, însă imaginile te lasă într-adevăr fără replică, mai ales că, din câte se vede, muncitorii chiar îşi fac treaba. rămâne de văzut dacă se vor încadra în grafic şi vor reuşi să permită reluarea traficului auto din data de 15 septembrie 2013, aşa cum a anunţat primarul Timişaorei, Nicolae Robu, termenul limită al întregii lucrări fiind luna august 2014.

Foto şi video: Eye in the Sky

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare