Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Nicolae Robu e în CULMEA FERICIRII și nu are legătură cu faptul că este în concediu. Vezi MOTIVUL!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

După o perioadă în care condițiile meteo le-au jucat feste muncitorilor de pe zecile de șantiere deschise în Timișoara și ca atare le-a stricat acestora ”cheful” de lucru, Nicolae Robu -primarul Timișoarei-, aflat în concediu, în Spania, a postat un mesaj prin intermediul căruia își arată bucuria că în Capitala Banatului vremea a intrat pe un curs ”normal”. Robu se bucură că toți cei angrenați în lucrările de amenajare sau reabilitare deschise pe întreg cuprinsul orașului își pot vedea de treabă.

”ÎN SFÂRȘIT, ZILE BUNE… DE LUCRU, LA TIMIȘOARA !

În sfârșit, o serie considerabilă de zile bune de lucru pe șantierele Timișoarei!
Deși aflat, încă, departe, am cerut constructorilor să profite de aceste zile bune cu o mobilizare pe măsură.

Sper ca până la sfârșitul lunii August, la Michelangelo să dăm în folosință, în forma finală, încă două segmente din lucrare, bretelele de legătură Aleea FC Ripensia – Bd. Coposu și Bd. Coposu – Podul/Bd. Michelangelo (evident, între timp, pe acest șantier, se va avansa cu dislocarea de pământ din subpasaj și realizarea tronson cu tronson a fundației din beton armat a subpasajului, subpasaj care, iată, prinde tot mai mult contur, în pofida atâtor fabulații și speranțelor (!!!) fabulatorilor).

Sper, de asemenea, că tot până la sfârșitul lunii August, să finalizăm alte două lucrări de anvergură și grad mare de beneficitate, cele de pe strada Orion, respectiv de pe strada Muzicescu (tronsonul Calea Girocului – Calea Urseni, carosabil plus trotuare)” a scris Nicolae Robu, pe Facebook.

Rămâneți pe www.voceatimisului.ro pentru a vedea cât de ”bine” lucrează muncitorii, chiar astăzi, pe unele șantiere din oraș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare